Хасково

Хасковската болница чака международен сертификат за качество

До месец се очаква МБАЛ-Хасково да получи международния сертификат за качество ISO 9001:2008. Това съобщиха за Haskovo.info от ръководството на болницата.

В продължение на седмица комисия извършва втори заключителен етап по сертифицирането, което представлява одитиране на всички критерии за издаване на сертификата. Реално се обхождат отделенията в болницата. Вчера комисията е била във Физиотерапия и Неврологично, а днес до обяд бяха посетени Хирургично и Очно отделение.

Представителят на комисията е бил и в няколко болнични стаи в Хирургия, където пациентите заявили, че отношението към тях е перфектно, като са изразили задоволство от условията и храната.

Получаването на сертификата ще донесе имидж за болницата. Той е допълнение и към кандидатстването за международни проекти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
qweqwe
qweqwe
01.09.2016 17:19 17:19

Нищо не казват за спешното което е под всякаква критика

Back to top button