Хасково

Потвърдиха ареста за получателя на машината с хероин на автогарата в Хасково

Пловдивският апелативен съд потвърди мярката „Задържане под стража“ за 35-годишния пловдивчанин Никола Проданов, който бе зрелищно арестуван на автогарата в Хасково.

Haskovo.info припомня, че 33,5 килограма хероин бяха задържани в автобус на Капитан Андреево, а впоследствие бе заловен и получателят им. Стойността на наркотика е 4 милиона лева. За обявяването на акцията в Хасково на 19 юли пристигна лично главният секретар на МВР Георги Костов, както и куп шефове на служби. Същият ден Хасковският окръжен съд остави в ареста пловдивчанина, който протестира мярката пред Пловдивския апелативен съд.

Хероинът бе скрит в машина за хляб в автобус, който е проверен по време на съвместната акция на границата в края на миналата седмица.

Пред апелативния съд Проданов заяви, че той е поръчал машина за хляб за пекарната си в София, а пристигнала такава за месо. Мъжът не бил докоснал машината при ареста на автогарата. Видял я по-късно при разпитите. Той не се призна за виновен и помоли за по-леката мярка „Подписка“ за да може да се грижи за детето си.

Въпреки това апелативните съдии потвърдиха решението на Хасковския окръжен съд, като определението им е окончателно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button