Хасково

След гонка из „Орфей“ арестуваха двама пишман крадци на БМВ

След гонка из хасковския кв. „Орфей“ полицаите са успели да арестуват двама мъже, опитали да крадат БМВ, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 3,48 часа, при обход в квартала, дежурният автопатрул е видял двама мъже, суетящи се около паркирани автомобили. При вида на униформените, мъжете побягнали.

След кратко преследване, в квартала са задържани хасковлиите на възраст 39 и 36 г., последният познат на органите на реда.

При оглед на паркираните коли е установено, че една от тях – лек автомобил БМВ е с разбита ключалка и отворен преден капак. Двама младежи пък са задържани в харманлийския арест за домова кражба. 20-годишният харманлиец и 24-годишният любимчанин проникнали през незаключената врата в жилище на ул. „Нестор Марков“. От там задигнали телевизор и мобилен телефон. След подадения сигнал от собственика на дома момчетата са задържани, а инкриминираните вещи са иззети с протокол.

2 грама марихуана намериха криминалисти в 21-годишна хасковлийка. Снощи в 20 часа на ул. „Цар Иван Шишман“ в областния град те са проверили жената, в която са открили тревата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button