Хасково

Конкурсът за директори освободи още места за учители по български

Конкурсът за директори в хасковските гимназии отвори още свободни места за учители по български език и литература.

И преди него беше ясно, че в ГПЧЕ „Асен Златаров“ ще търсят двама литератори за новата учебна година. Причината е, че Людмила Рачева и Людмила Нанчева се пенсионираха.

С избора на Деян Янев за директор на Езиковата, неговото преподавателско място в ПМГ „Боян Петканчин“ също се освобождава.

По същата схема се овакантява и място за българист в ПГДС „Цар Иван Асен втори“ с избора за директор на Невена Добрева, която бе преподавател там.

От Регионалния инспекторат по образованието обаче са оптимисти, че местата ще се запълнят преди 15 септември. Миналата година за едно място за учител по български е имало по 40 кандидати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Критик
Критик
29.07.2016 14:23 14:23

Големи ръководители тия литератори !

Бинев
Бинев
30.07.2016 3:05 3:05

Назначете Наска Ангелова от ОУО. На нея много й се работи всичко, само да не я пенсионират. Докато може да ходи, ще иска да командва и да печели. Няма такова нахалство по света.

Back to top button