Спорт

Бакърджиев втори на пистата в Русе, заменят старта в „Орфей“ с волкикар около „21 век“

Председателят на „Автомотоклуб Хасково“ Иван Бакърджиев се класира втори в своя клас RC/4 в третия кръг на Републиканския пистов шампионат в Русе.

Хасковлията се състезава успешно в серия „Спорт“ със „Ситроен Саксо“ 1600 кубика, като се движи пети в генералното класиране след първите три кръга.

Бакърджиев съобщи за Haskovo.info, че по програма тази година на 11 септември трябваше да има кръг от шампионата отново из улици на кв. „Орфей“ в Хасково. Новото ръководство на федерацията е оставило за догодина 2-3 състезания от календара, като сред тях е хасковското.

Рали

Иван Бакърджиев е амбициран на същата дата Хасково да домакинства на старт от волкикар. Подобно състезание се организира през октомври миналата година в Димитровград.

Сега плановете са надпреварата в Хасково да е по улиците около „21 век“, като боксовете ще са на паркинга зад комплекса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button