Хасково

Свидетел видял Аудито да прави тройно изпреварване преди катастрофата край ханчето

Свидетел е заявил пред полицаите, че видял черното Ауди да прави тройно изпреварване с висока скорост преди тежката катастрофа край ханче „Клокотница“ в петък, при която загинаха Никол и Даяна на 15 и 16 г., ученички в хасковската ПМГ „Боян Петканчин“, споделиха пред Haskovo.info близки до разследването.

При разпита пък шофьорът Делян Д. на 35 г. заявил, че карал с разрешената за пътя скорост.

Haskovo.info припомня, че около 18 часа в петък по полицейски данни поради движение с несъобразена скорост на завой Аудито навлиза в насрещното платно и удря мотоциклета с двете момичета, които загиват на място. Пробите за алкохол и наркотици у шофьора на колата са отрицателни. Мотоциклетът Ямаха е бил без регистрационни табели, допълват от полицията.

Изготвя се експертиза, която ще покаже каква е била скоростта на Аудито.

Село Клокотница е в тридневен траур от събота, а Никол и Даяна бяха погребани в неделя на Пловдивските гробища в Хасково. Малко по-рано вчера мотористи от Хасково и Димитровград поднесоха цветя на лобното място на момичетата и поискаха по-строг контрол на пътя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Padre
Padre
01.08.2016 14:57 14:57

не,че оневинявам някой,но доста голяма глупост е статията
1.какво 3-но изпреварване на тази отсечка(мислете малко)
2.доста непрофесионално писане-„някой“бил казал…и останалото се повтаря от преди 4 дни
алоооо,журналята,знам,че толкова можете,ама опитайте по-добре

Жоро
Жоро
01.08.2016 15:27 15:27

Padre преди завоя има дстатъчно дълга права и за 7-но изпреварване така че трай!!!

многознайко
многознайко
01.08.2016 16:42 16:42
Отговор до  Жоро

Тройно изпреварване не значи последователно изпреварил 3 коли, а изпреварил две изпреварващи се коли, което е невъзможно и на магистрала камо ли на тоя тесен път.

Голям камък
Голям камък
01.08.2016 15:41 15:41

Погребани на Пловдивските гробища в Хасково ….?!!!!!
Няма да са упраим тц ,тц….

к.п.
к.п.
01.08.2016 16:27 16:27
Отговор до  Голям камък

Така се наричат гробищата. В Хасково няма само едно гробище…

Стоева
Стоева
02.08.2016 11:02 11:02

Кога ще почне този строг контрол,втори ден след катастрофата мотористи продължават да си карат безразсъдно .Живея на Кенана и съм свидетел на всекидневните бързи скористи.

Внимавайте!!!!
Внимавайте!!!!
02.08.2016 11:18 11:18

Мотористите ако не се пазят сами, няма кой друг да ги пази. Така чеи кампании и мерки и какволи още да се предприеме, в Хасково е пълно с малоумни мотористи. Лично аз съм виждал как хвърчат и по бул. Раковски и по Орфей, да не говорим колко спазват правилника за движение по пътищата(ако въобще са информирани от някъде, че съществува такова нещо), а за далтонизма при светофарите вече не го споменавам, защото там картината е плачевна…Да, прави сте и има шофьори като този на Аудито- без никакво разсъдство. Затова се вземете в ръце и шофирайте РАЗУМНО независимо дали кола, мотор, камион, тир, колело…

Рад
Рад
02.08.2016 12:30 12:30

„…Никол и Даяна бяха погребани…“ -Ало, журналистите, изразявайте се малко по-добре. Човек като чете това и застива намясто…покруса!!
Няма по-лошо от това да загинат млади хора… не е ясно кой е виновен и кой не е, но резултатът от неразумното шофиране е ясен и ужасяващ!

Back to top button