Хасково

Запалиха ретро автосалона на Георги Иванов

Ретро автосалонът на бившия кмет на Хасково Георги Иванов горя рано тази сутрин.
Сигналът за пожара е подаден от охраната на обекта, който се намира на пътя Хасково – Димитровград, малко преди 4 часа.

От областната противопожарна служба съобщиха, че са изгорели 4 автомобила.

Целият салон е опушен, има и пукнати стъкла от високата температура при пожара.

Според сина на Иванов депутатът Станислав Иванов пожарът е умишлен. „Сигурен съм, че веднага след като бъде разкрит обира на пощата ще бъде разкрит и палежа на автосалона“, заяви Станислав Иванов.

Пожарът идва ден преди рождения ден на Георги Иванов.

Извършват се полицейски огледи, които ще установят причината за пожара, но според пожарната той е по-скоро умишлен.

Подпалиха ретро салона на Г. Иванов – ВИДЕО

10 коментара

  1. Противопожарна инсталация няма ли? Има жива охрана, какво гледат, или 4 часа е време за сън? Сега на реформатора полицията му е виновна.

  2. Полицията е виновна, нищо не струва, никакво доверие! По-скоро обратното, пазете се от тях!

  3. Много весел тоя Станиславчо бе, радва се че планът е успял и е довлачил медиите да ги поснимат. Хем ще се види че имат шоурум, и най вече да припомни за семейството че отдавна не са снимани. И кой не разбра, че има нещо мътно със застраховките на бас че ги има бая солидни

  4. Със сигурност е застрахователна измама. Сега когато му спряха далаверките в общината започна да мисли други схеми за измама. Вълкът кожата си мени, но нрава не.

  5. 100% ще източат някой застраховател,що народ е пропищял от Георги Иванов когато беше на власт,то бяха дарения,изнудвания и какво ли още не за да си създаде много врагове.

  6. Ще се задавите от злоба! Явно за вас само некачественни магистрали и герберски далавери.Сега Иванов нали не е на власт ? Ама Талибаните трябва да разрушат всичко…

  7. И отново верните другари, дето бяха на хранилка плюят, лаят, пишат и бришат.Ама няма от къде да се храните, душици дребни и бездарни, затова така сте се заплюнчили.Градът е свободеееееен от гадовееее .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button