Георги Иванов: Палежът е предупреждение към мен, защото ще има избори

Хасково

Палежът е предупреждение към мен какво правя. Явно скоро предстоят кметски избори в Хасково. Така бившият кмет Георги Иванов коментира пред Haskovo.info пожара в салона за ретро автомобили.

По думите на Иванов има връзка между инициирането на процеса срещу него заради събарянето на сградата на затвора и днешния палеж. „Ще видим как ще се развие следствието и ще стане ясно всичко“, допълни Иванов.

Салонът за ретро автомобили на пътя Димитровград – Хасково беше осветен на Гергьовден, но все още не работи. Георги Иванов коментира, че сградата още няма акт 16 и не е застрахована. По негови сметки щетите след пожара са за поне половин милион лева.

Разследващите са заявили, че входната врата на салона е изкъртена и в един от автомобилите е хвърлен коктейл Молотов. Изгорели са още два съседни автомобила, като са пострадали частично и други два. Много стъкла са спукани, а целият интериор е за смяна.

От полицията съобщиха, че обектът се охранява от СОТ, жива охрана и видео наблюдение. Пазачът на Автосалона е забелязъл дим от единия автомобил, паркиран вляво от входната врата.

Впоследствие пламъците обхващат и другите съседни коли. Пазачът е обгазен и му е оказана долекарска помощ. Огледите на местопроизшествието продължават.

Ще чакаме да видим кой ще разследва нещата, дали случаят ще поеме Специализираната прокуратура, дали ще отиде в Пловдив или ще остане тук – това ще е показателно и за резултатите, заключи Георги Иванов. Според него поръчителите са същите, които през последните години организирали различни акции срещу него.

Запалиха ретро автосалона на Георги Иванов

Подпалиха ретро салона на Г. Иванов – ВИДЕО

14 коментара

  • Ще го изберете, колкото го избрахте и сега! Тоя маниак и болен човек що си мисли, че пак ще се върне?Той не загуби изборите с 5-10%, той бе размазан! Не разбра ли, че хората го ненавиждат! А, мръсотиите , които се опитва да прави край нямат, кой мислите чупи уличните лампи и реже кабелите за осветителните тела….. Айде помислете и пак говорете!Този човек е политически труп!

  • Градът ни никога не е бил по мизерен! Никога до сега не е имало толкова убити деца. Всичко е заради новият кмет!

  • незнам кой какъв е и кой краде повече ама аз идвам 1-2 пъти годишно в Хасково и смея да твърдя че града никога не е бил по-безличен и мизерен.

  • Сега пък новия кмет е виновен.Абе хора вие добре ли сте,как може да кажете че града е мизерен,напротив Хасково става все по хубав .И само не разбрах,как се реши че ще има нови избори .Голям смях,мислите ли че хасковлии ще изберат някога стария кмет,при положение ,че се вижда работата на новия

  • Направил нещо новият кмет ли, абе вие луди ли сте? Преписва си заслуги на стария, изхарчил е парите на общината, не знам как ще плаща на служителите. Хората, които взима на работа са бивши сервитьорки, рецепционистки, протестиращи майки и т.н. хасково никога не е бил толкова мръсен, с постоянни проблеми по улиците. Ще го съсипи този град!

  • Георги,ела да те прегледам -сградата се намира на входа на Болярово вдясно …

  • На някои яко им се привиждат избори. Да, да,ама не! Хорската памет не е толкова къса! Освестете се поне малко!!!

  • Старият кмет никога повече няма да бъде избран и добре го знае. Хасковлии са отвратени от него. Градът ни е красив и добре поддържан. Няма как да е станал мизерен. Това е само в главите на тези, дето вече не могат да крадат и да се облагодетелстват. Има неща, които се променят бавно и са проблеми на цялата страна, не само в Хасково. За тях криви оценки не може да се раздават от безсилна злоба. Трудно се променят лошите практики, иска се време за тях, а и не стига само желание. Стария кмет направи и добри неща, но овласти незаслужено много хора и им позволи да си развяват байряка, а той печелеше в личен план от това. Дано обвързаностите са разбити трайно, за да се променя града ни и държавата ни към по-добро. Корупцията е повсеместна и са нужни много усилия за успешна борба с нея. Гражданите трябва да изразяват мнения по въпросите, свързани с града ни, да дават идеи, да ги отстояват. Важно е да бъдат чувани и това се опитва да прави успешно г-н Беливанов. Не забравяйте, че безгрешни хора няма, но от престъпните грешки страдаме всички. Не спирайте да сте активни, защото друг път към истината и добрите промени няма. Подкрепяйте хубавото и заедно да се опитваме да се пазим от лошото.

  • Toзи е егати таласъма …. ха ха ха. Да стигнеш до там да си за базик на целия град и регион е просто голямо падение. Не може този злодей да преживее падението си и се чуди , какви спектакли да устройва. Защо, бе бай м….. сутринта запя друга песен, нали беше уверен, че избори ще има? Диагноза шизофрения и до в тежка степен трябва да му сложат, болен мозък си дядо ГошКО, толкова си остарял , побелял и изнемощял от злобата си и това, което говорят , че на сън си ставал и крещял „Аз съм кмета на Хасково…..“ , доказва, колко спешен случай си. Отърви града от присъствието си 16 години тъпчеше, мачкаше, изнудваше, РЕКЕТИРАШЕ, , ПОГУБВАШЕ СЪДБИ И ЖИВОТИ . Ти си изчадие на сатаната. Ти си най-мразения човек в града и ако имаш грам достойнство злобо такава бягай с 300 от града , който фамилията ти ОГРАБИ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.