Хасково

Общински съветници след палежа на ретро салона: Агресията срещу Коалиция за Хасково расте

Остро осъждаме престъпния акт срещу лидера на Коалиция за Хасково Георги Иванов, езикът на омразата ни е чужд. Това заявяват в нарочна декларация общинските съветници от коалицията.

Палежът на „Ретро Ауто“ във вторник сутринта е доказателство за опасенията, които имахме и изразихме нееднократно, включително и от трибуната на Общинския съвет в Хасково. А именно – че агресията към Коалиция за Хасково расте с всеки изминал ден, подклаждана от анонимни разпространители на неверни слухове. Агресията в говоренето вчера, се превърна в действителна агресия днес, пише в декларацията.

Според общинските съветници двигателната сила за агресията било чувството за безнаказаност. Палежът бил връхната точка на тази агресия.

От Коалиция за Хасково вярват, че България е правова държава и че правоохранителните органи в лицето на МВР и прокуратурата час по-скоро ще свършат своята работа и ще стигнат до поръчителите на палежа.

Според общинските съветници от Коалиция за Хасково Георги Иванов не е изгубил уважението и доверието на хората и това очевидно плашило някого. Те призовават всички политически групи в Общински съвет – Хасково да се разграничат от „този грозен престъпен акт“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Запознат
Запознат
03.08.2016 10:48 10:48

Че Коалициа за Хасково има само Пеев за съветник, останалите не подкрепят малоумната им политика.

Балшой театър
Балшой театър
03.08.2016 11:18 11:18

Много театър тия два дни в Хасково , много нещо все едно сме юни месец на театралните празници на града. Едни хора са решили да напомнят за себе си и да намерят трибуна за изява, защото иначе никой не ги отразява. Не ги отразяват,защото нищо смислено не излиза от устите и декларациите им. не могат да превъзмогнат себе си , не приемат и истината. Няма по – лошо от това да приемеш нещо, че ти е даденост и ти пренадлежи, за радост хасковлии не останаха безразлични и казаха КРАЙ есента на тази диктатура , която съчетана вече видно за всички с не здрав разум.

Мария
Мария
03.08.2016 12:49 12:49

Уважението и доверието си гражданите ясно показаха на последните избори!!!

До Мария
До Мария
03.08.2016 13:47 13:47
Отговор до  Мария

Мария (Георгиева), ти не уважаваш и себе си, така че мнението ти не ни вълнува. Над 10 000 човека гласуваха за Георги Иванов (макар че всички видяхме как беше „постигнат“ този резултат). Всички до крак ли трябва да ги изтрепете? А, Мария (Георгиева). Тебе колко хора те уважават? Нула! Същата нула, каквато си и ти!!!

покемон
покемон
03.08.2016 12:53 12:53

Що не проверят ръчичките на Шалапутьов?

Back to top button