Георги Иванов: Щетите са за над 1 милион. Няма да се връщам в политиката

Хасково

Над 1 милион лева са щетите след палежа в салона за ретро автомобили на бившия кмет на Хасково Георги Иванов. Това показвал по-подробният оглед на сградата след вчерашния пожар, коментира днес Иванов.

Огънят е тръгнал от Ford Model A от 1930 година, който е бил реплика и е имал много пластмаса, затова и пожарът се е разпространил много бързо върху съседните коли. Напълно унищожени са и Chevrolet Corvette от 1961 година, и Mercedes 190 SL от 1960 година. Пострадали са още няколко автомобила, които обаче могат да бъдат възстановени.

Грубите сметки показват, че само унищожените коли са на стойност около 600 000 лева. Заедно с интериора щетите са за над милион. Нито автомобилите, нито сградата имат застраховка, потвърди Георги Иванов.

Като основен мотив за палежа той предположи сплашване, но заяви, че няма намерение нито да става депутат, нито да се връща в местната власт.

Унищожените ретро автомобили преди пожара:

От полицията днес коментираха пред Haskovo.info, че записите от охранителните камери в шоурума все още не са прегледани. Причината за това е, че устройствата също са опушени при пожара и е възложена техническа експертиза, която предстои. Специалистите трябва да извадят записите без да допуснат унищоването им, заяви директорът на областната дирекция на МВР комисар Ангел Цанков. Той потвърди, че основната версия, по която се работи е умишлен палеж.

Вижте целия разказ на Георги Иванов пред Нова ТВ:

9 коментара

  • Баси, милион щети…тоя човек е вложил милиони за кефа си..а от къде ги е взел? От нас дами и господа! Добре, че ни дойде акъла в главите и някои гласувахте както, трябва! Аз не успях..обаче съм си в Хасково и супер много се дразня сега като ви чета коментарите , че било по-мръсно от преди- ще има да вземате Изобо не е по-мръсно дори напротив . Контейнерите редовно се извозват ,чисти се всеки ден, живея в центъра и виждам покрай пощата например всяка сутрин има от „чистотата“ с метли прибилат листа. Родителите ми са на“ Кенана“ тяхната улица беше трудно проходима сега вече изглежда по друг начин, ремонтираха я. Виждам,, че е така и по другите вилни зони. Нормално е да не се прави асфалт като се търси начин да се финнасира изграждането на канализация. Нали ако сложат асфалта утре ще трябва да го копаят. Не знам кой има интерес от тая медийна шумотевица около бившия кмет. Май май си е само отй домиля му за медиите отдавна не са го показвали и пак оная стратегия да се покаже жертва. Свърши ти времето Иванов, колк7ото и да не ти се вярва

  • Пътят между Дивото козле и ханче Клокотница е ремонтиран от фирмата на кметския син-депутата.Резултатът се вижда много добре от пътуващите по него.Ако беше направен както трябва -нямаше да има и тази катастрофа.Целият е нагънат.Би трябвало фирмата извършител да си отремонтира нещата.

  • Дали има някой,който ви вярва, че тази сграда за милиони лева и автомобили ретро няма застраховка а….

  • Не че защитавам Иванов, но ако бях аз щях да поставя глупака водещия на мястото му. Бахти наглия, човека му обяснява като бял човек , а той вместо да си преразгледа въпросите и да си ги коригира се излага. „Да задаваш въпрос не е манипулация“. Ами като са си художествена измислица в случая каква цел имат, освен да объркат аудиторията? На коя истина се основаваш? Малко срам нещо, неудобство? Няма!

  • Кандидатирайте се отново г-н Иванов,моля Ви,да разкажем играта на местните цървули!!!

  • Защо да влиза в политиката, нали сина му е вече там, че даже и между реформаторите. Да се чуди човек…Всъщност никой не се чуди. Келепир има в тия работи. 🙂

  • Георги Иванов е номер едно и по негово време такива безразборни истории нямаше. Само точност и сигурност. Чистеше се, коли не се спираха пред бариерата на общината, толкова много, че може да стане беля. Всичко беше на ниво с чистотата и озеленяването. Айде вижте пътеката до сивата… Ужас!! А да не го говорим за язовира! Трагедия!

  • Муха го щипнала Георги Иванов. Облагодетелстваните от него се чудят какви косури да измислят на новото управление за да славят феодала. Хубавите неща са си хубави, направени с данъците на всички хасковлии, а за неразбориите се иска време. И тях ги е имало и ще ги има. Въпросът е да се оправят навреме, като се степенуват по важност, за да сме по-доволни всички.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.