Спорт

АФК Хасково представи мъжкия си отбор пред Беливанов

Мъжкият отбор и футболистите от детско-юношеската школа на АФК Хасково бяха официално представени на стадион „Хасково“ пред кмета Добри Беливанов.

Старши треньор на първия отбор, който ще се състезава в областната група, е Живко Иробалиев. Сред опитните футболисти в тима са Кирчо Крумов, Петьо Николов, Златко Николов, Христо Стойчев, Мариус Найденов, Бончо Панев и Ивайло Инджов. В отбора ще са още младите футболисти от юноши младша, както и подготвителната група за старшата възраст. Треньори в школата, която е от около 150 деца са Емил Ангелов, Красимир Куманов, Кирчо Крумов и Иван Николов.

Първенството в областната група се очаква да започне в началото на септември. В групата миналия сезон се състезаваше и футболният „Хасково 1957“ с играещ треньор Илиан Киряков.

Футбол

Иробалиев подари на Беливанов футболна фланелка с неговото име. Кметът заяви, че скоро се очаква да започне ремонт на терена, финансиран от спортното министерство и на пистата, който ще се поеме от общината.

От клуба обявиха, че са финансово обезпечени за предстоящия сезон, като амбициите са АФК „Хасково“ да приема още деца, а мъжкият отбор, за когото ще се търси отделно финансиране, да прогресира в родната футболна йерархия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
bet365.com bonus
bet365.com bonus
04.08.2016 15:10 15:10

Е дано този път нещата да са по-добре

Ооооо, не!
Ооооо, не!
04.08.2016 16:25 16:25

не искам общината (и с моите пари) да финансира никакъв професионален спортен бизнес

ЗРИТЕЛ
ЗРИТЕЛ
04.08.2016 17:04 17:04

Чудя се какво прави там на стадиона боса на охр.фирма ММ?Нека първо си оправи задълженията към своите служители,че някои вече имат забавяне на 9/девет/заплати.ЕТО ТОВА Е ДА СИ БОС В ХАСКОВО- вземаш,харчиш и хората ти работят без заплати.

Слона
Слона
04.08.2016 19:41 19:41

Нов бардак със стари к..ви Кмете внимавай с тия селендури! Капацитета им е нулев на всички!

Анонимен
Анонимен
05.08.2016 14:40 14:40
Отговор до  Слона

слона съсипа футбола в хасково

слона
слона
05.08.2016 15:01 15:01

АЗ слона стоя зат този отбор Живко е моя маша АЗ ще му редя състава АЗ ще му правя смените тактиката всичко АЗ ще тренирам с тях ако АЗ поискам ще вляза да играя без значение че за никав чеп не ставам той ще слуша защото ще му спра сутрин безплатните кафета и вечерите а Куманови съм ги хванал като шарани без стръв само с голи обещания

Back to top button