Хасково

Задръствания и нерви в центъра на Хасково заради ремонт на светофар

Големи задръствания се образуваха в центъра на Хасково заради ремонта на светофара на бул. „България“ до театър „Иван Димов“.

Работници от общинското предприятие „Екопрогрес“ започнаха от сутринта да разкопават тротоара за да стигнат до ел. захранването на светофара, което дава на късо и едната секция често аварира.

След пристигането на автовишката обаче едното платно за движение бе блокирано и се образуваха задръствания. Шофьорите се изнервиха и коментираха, че за ремонта е избрано най-неподходящото време – в обедния час пик.

Читатели на Haskovo.info няколко пъти са сигнализирали за неработещата секция на въпросния светофар, където на няколко пъти станаха и катастрофи. Хасковлии се оплакват и от светофарите на бул. „Раковски“, бул. „Съединение“ и на ул. „Дунав“ и „Кирил и Методий“, които се изключват прекалено рано вечер и са предпоставка за катастрофи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стейси
Стейси
04.08.2016 17:42 17:42

Хасково стана един много задръстен град във всеки смисъл

Back to top button