Хасково

Изсъхна абитуриентската алея от бели брези пред Езиковата

Алеята от бели брези, която с голямо желание засадиха през октомври миналата година абитуриентите от хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ вече изсъхна.

Тогава седемте паралелки засадиха по едно дръвче за Алеята на зрелостниците, като инициативата бе в рамките на спечелен конкурс от Министерството на околната среда и водите на тема “Обичам природата – и аз участвам”. На гимназията бяха доставени общо 60 дръвчета и 80 храсти.

Първите брезички започнаха да съхнат от няколко месеца. От гимназията обясниха пред Haskovo.info, че дръвчетата не се поливат редовно, защото не достигат хора за това. При система за капково напояване нямало да се стигне до този край. Според други пък за тези брезички въобще е трудно да виреят на това място.

Алеята обаче не е единственото с което ще се запомни Випуск 2016 на Езиковата. При завършването си зрелостниците подкрепиха благородната кауза на фондация „Искам бебе“, като бяха с тениски на изпращането си и събраха близо 3000 лв. за семейство с репродуктивни проблеми.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
04.08.2016 21:20 21:20

Нямала кой да полее дръвчетата а те искат по една кофа вода И в това училище има толкова учители по една кофа да вземат басеин щяха да напълнят Ужасно и това е оправдание на учители

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
04.08.2016 21:23 21:23

Нямала кой да полее дръвчетата а те искат по една кофа вода И в това училище има толкова учители по една кофа да вземат басеин щяха да напълнят Ужасно и това е оправдание на учители Срамота какъв пример дават на учениците Тези дръвчета са като деца на които те са отнесли живота Панайотов виж си кадрите езици говорят а една елементарна работа не свършът

Анонимен
Анонимен
04.08.2016 21:47 21:47

Защо пък учителите да поливат дървето. Що за глупост?! Учителите имат съвсем други задължения. Това могат да го правят учениците или чистачките примерно. Или хората, които отговарят за парка, но не и учителите.

dd
dd
05.08.2016 3:10 3:10

Еха,сензацията на годината…А какво става с парковото озеленявяне на математическата?Добре,че все още е проходимо около тези площи.Намерили какво да коментират псевдожурналистчетата от haskovo.info :)

знак
знак
05.08.2016 8:32 8:32

Това е знак за новия директор на езиковата. Лоша поличба е така да започне назначението на един директор. Макар, че човекът е стойностен. Жалко, че не прояви тези си директорски амбиции, преди две години, че да беше оглавил друго училище. Изстрадаха там много колегите последните две години от новото й управление! Направо съболезнования за амбициозната им, сопната и тиранична директорка. Апропо – с нейните дръвчета кво се случи?

чушкопека
чушкопека
05.08.2016 10:31 10:31

Всички са КАЛИНКИ!
Жадни за власт, НО без никакви умения и опит.
Апропо!
Янев е чувал как се поливат, нали брат му му гледа чушки и домати, а той се изявява като земеделски производител.

Back to top button