ЦИК: Избори само в Тракиец и Криво поле, другите – с кметски наместници

Хасково

Централната избирателна комисия предлага на президента да насрочи частичен избор в хасковските села Тракиец и Криво поле.

В другите две – Корен и Гарваново, на чиито кметове ОИК-Хасково също прекрати пълномощията, по информация на Haskovo.info няма да има избори. Причината е, че населението им от есента на 2015-а вече е под 350 жители и на тях ще им бъде назначен кметски наместник от общината.

Haskovo.info припомня, че кметовете на Тракиец, Криво поле, Гарваново и Корен, съответно Красимир Бойчев, Стойчо Стоев, Иван Христов и Веселин Хаджиев са с прекратени пълномощия заради участия във фирми.

Очакванията са президентът да насрочи частичните избори за 2 октомври, каквито са указите за останалите подобни случаи в страната досега. Президентските пък ще са на 6 ноември.

Един коментар по “ЦИК: Избори само в Тракиец и Криво поле, другите – с кметски наместници

  • Тези избори МИНАВАТ ПО НОВИ ЗАКОНИ ОТ ЮЛИ.. ПАК ВСИЧКО СЕ НАГЛАСЯ ЗА НЯКОЙ.ДОСЕГА В ТЕЗИ СЕЛА СЕ ГЛАСУВАШЕ.РЕГИСТРИРАХА СЕ НАД СТО ЧОВЕКА .ТАКА ПЕЧЕЛЕХА С ИЗМАМА А СЕГА ВЕЧЕ НАГЛАСЕНА ИЗМАМААА.ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ВСЕ ПАК.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.