Регион

16 акции на гръцките катаджии в Хасковско

Вече е ясен графикът на смесените българо-гръцки екипи за контрол на движението по пътищата в Хасковска област, за което Haskovo.info писа.

Съвместните патрули са в пограничните райони на територията на 4 областти, сред които и Хасковска и ще продължат до до 30 октомври.

Смесените наряди ще следят приоритетно за спазване на скоростта, неправилно изпреварване, употреба на алкохол, валидност на документите на водача и на превозното средство, контрабанда на стоки и превоз на хора с нередовни документи за пребиваване.

Контролните проверки се осъществяват с полицейски автомобил, оборудван със система за видеозаснемане и аудиозапис. Полицейските служители от изпращащата държава ще изпълняват дейността в националната си униформа. Те са със статут на наблюдатели, а полицейското правоприлагане се осъществява от служителите от страната – домакин.

На територията на Хасковска област са определени следните места за контрол:

На 7, 14, 21, 28 август, 4, 18 септември, 9 и 23 октомври от 14 до 21 часа: На територията на Свиленград: 1. Второкласен път № 80 при км. 1+500 на разклона за с. Мезек, 2. ПП І-8 при км. 360+500 на разклона за с. Сива река, 3. ПП І-8 при км.363+500.

На 7, 14, 21, 28 август, 11, 25 септември, 2 и 15 октомври от 14 до 21 часа: На територията на Ивайловград: 1. Вход Ивайловград, ул. ”Кап. Петко войвода” до СБА и 2. Вход Ивайловград, кръстовище ул. ”Беломорска” и ул. ”Г.Димитров”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button