Любопитно

Сезонът на сватбите е в разгара си в Хасково

Сезонът на сватбите е в разгара си през август в Хасково. Само днес в ритуалната зала в областния град подписаха три двойки младоженци.

Отделно има няколко изнесени ритуала и сватба, където подписването вече е минало. От общината направиха уговрката, че този уикенд дори не е най-натовареният през лятото.

Сватби

Haskovo.info припомня, че преди време в Хасково брак сключиха цели 9 двойки младоженци в един ден.

Хасковлиите Гюлает и Джунейт Мурад бяха сред първите, които си казаха „Да“ в днешния следобед. Тяхната сватба не беше с много гости, което не им попречи да бъдат много щастливи и влюбени.

Сватби

След тях в Ритуалната зала влязоха Стойчо и Стефка Мирчонови. Тук младоженецът пред всички гости поиска ръката на своята любима. Двамат се целунаха под аплодисментите на роднини и приятели и подписаха в залата.

Сватби

Малко по-късно пищна сватба в Хасково вдигнаха Зюрие и Акрем Оздил. Гостите в сватбения салон бяха над 300, а красиви шаферки са сестрата на булката – боксьорката Селен Мурад и кикбоксьорката Джансу Нуридин, която пък хвана букета.

Зюрие и Акрем са от Хасково и преди около месец са подписали брак в Истанбул, където сега живее младоженецът. Предстои и втора сватба в Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЫУЕИШЩ
ЫУЕИШЩ
06.08.2016 22:20 22:20

И тва е топ новината в турската ви медия. Да бяхте написали и частта, в която се черпят с баклава и се поздравяват със „Салям Алейкум“. Индикатор за пропадането ни като нация е, че малцинствата в България се женят повече от българите и се размножават в пъти повече, докато българите реват във Фейса за проблемите, вместо да вдигнат задниците си и да изпратят тия гадове в Мала Азия, където им е мястото.

РОДОЛЮБ РОДОЛЮБОВ
РОДОЛЮБ РОДОЛЮБОВ
06.08.2016 22:29 22:29

ЖАЛКО Е ЧЕ ИЗОБЩО НЯКОЙ Е НАПИСАЛ ПОДОБНА СТАТИЯ УБЕДЕН СЪМ ЧЕ ВСЕКИ КОИТО Я ЧЕТЕ ПСУВА НА ГЛАС РЕДАКТОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ОГЛЕДАЙТЕ СЕ КЪДЕ ЖИВЕЕТЕ И НА КАКВО БИ ТРЯБВАЛО ДА ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ ЗА СТОЙЧО И СТЕФКА ДОБРЕ АМА ЗА ДРУГИТЕ НА КОИТО ТРУДНО ИМ СЕ ЧЕТАТ ИМЕНАТА НЕ БИ ТРЯБВАЛО ИЗОБЩО ДА ПРИСЪСТВАТ В СТАТИЯТА АЙ И УМНАТА ДРУГИЯ ПЪТ……

Анонимен
Анонимен
06.08.2016 23:54 23:54

супер щастливи двойкииии

111
111
07.08.2016 11:47 11:47

Каквото е населението, такива са и сватбите!

Ели
Ели
08.08.2016 14:51 14:51

Ужас! Джунсю, Ахмед, Гюл-не знам-какво…скоро ще ни превземат официално :(

Back to top button