Хасково

Глад за учители в Хасково, свободните места станаха 15

15 свободни места за учители са обявени за община Хасково, съобщават от Агенцията по заетостта.

Както Haskovo.info писа 4 от тях са за преподаватели по български език и литература в ПМГ „Боян Петканчин“, ПГДС „Цар Иван Асен втори“ и две в ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Търсят се още две учителки за детска градина, като тук работните места са свободни от 15 септември. От същата дата в Хасково има свободно място за учител по математика в прогимназиален етап, младши учител, старши учител в начален етап и друг за детска градина, където мястото е вакантно от 4 август.

Още 5 са свободните места за учители в начален етап, свободни от 1 септември. От началото на следващия месец в Хасково се освобождава и място за помощник-директор по административно-стопанската дейност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

27 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
634217
634217
07.08.2016 14:20 14:20

А пом.директорката в ОУО Наска Ангелова пенсионирахте ли я вече? Тя отдавна е навършила години за пенсия, ама здраво се натиска на началническия стол и на шефовете, от които зависи да си живее царски с благинките. А стига вече е гонила хората. Всички чакат закона да важи и за нея.

Така ще е.
Така ще е.
07.08.2016 14:29 14:29

И все повече ще стават свободните места в системата след „реформата“. То досега беше батак, пък оттук нататък не е за мислене. Идват образовани млади хора, завъртят се за месец-два и бягат. По-възрастните учители са вдигнали ръце, не им пука и карат ден за ден. Децата – все по невъзпитани и нагли- като родителите си. И как няма да е така, като повечето вече са от мургавите малцинства. На кого му се разправя с примати… Че и от дума /разбирай българска/ не разбират. Кофти работа за смешни пари. Всеки простак може да ти се изрепчи и да те направи на шапшал и нямаш защита отникъде- ни от директор, ни от РИО, понеже по презумпция родителят е прав, нищо че чавето му побърква 10-ина поне други в клас и една сюрия даскали. То може да квичи, да праска по чина и вилнее в клас, ама нямаш правода му посочиш вратата, понеже си в нарушение. Тази година имаше псувани и удряни колеги. Познайте- те излязоха виновни, че „не могат да овладеят и мотивират дечицата“. Молиш ги диванетата да дойдат на училище, кръстосваш „Република“ да ги събираш, учебниците им- за подпалки зимъска, абе ши..на работа.

Така ще е.
Така ще е.
07.08.2016 14:37 14:37

Интересното е, че всичките им отсъствия са извинени на орките. Медицински бележки се издават на килограм. Истински, не фалшиви. Почти всички са минали през ТЕЛК и са с доста сериозни диагнози, най-популярните са епилепсия и астма. Но реалната олигофрения не се освидетелства. Дори когато е очеизбодна. Та- хвани едната система- прасни другата, ама и двете прясно реформиращи се.
Сами си режем клона, на който сме седнали, после се чудим, защо ни се качват на главите.

Така ще е.
Така ще е.
07.08.2016 14:56 14:56

В заключение / не че не може роман да се напише по темата…/- добре помислете, преди да се гмурнете в учителската професия. Имайте предвид, че колкото и да сте подготвени за скритата и страна, действителността далеч надминава и най- смелите ви очаквания. Ако имате сили и стабилна дуракоустойчивост- пробвайте се. Хич да не е- поне за себе си ще научите нещо значимо, а именно доколко мазохистична личност сте.

подкрепям
подкрепям
07.08.2016 17:50 17:50

В комбинация с горните много точни описания може да се добави и отвратителното отношение на директорки-парашутистки към учителите. Не може някоя проста селянка да се възкачи на директорския стол и да тормози колектива. Не стига, че децата те правят на луд. Както е писано по горе – учителят винаги е виновен във всяка ситуация и реално няма кой да застане зад него, ами и директорката допълнително ти взема душата! При това положение и 1000 лв. да станат заплатите в някои училища кадри няма да има. Дали защото за да е комфортно на директорката тя прогонва всички несимпатични нея хора – разбирайте тези дето не лижат и мажат пред нея!!! Или защото из града вече се знае къде е за предпечитане да не се пробваш да учителстваш, защото здравето ще ти иде!

къде
къде
07.08.2016 18:09 18:09

Къде е това място за помощник-директор по стопанската дейност. Да не би оная изрусена чалгаджийка да си тръгва. Оная, дето с костумче боядисваше. Големата специалистка, дето само плюе по другите ама да я питат нея – тя с какво се развива от студентските си години! Какво е прочела напоследък. Пък и като учител с какво променяше каканиженето си в час. Ама то така става – няма хайр да изнигониш някой, за да се намърдаш ти на мястото му!

съвет
съвет
07.08.2016 19:50 19:50

Изобщото не се пробвайте в школото на оная превозвочка! Там се назначават само дружки или познати. Пък и местата за работа там се отварят на мястото на някой изгонен под един или друг „законен“ предлог. Не ви трябва някой да ви споменава със зло, че сте му заели мястото. Нека само оная маясъла директорка да кълнат. Даже да си мислите, че сте гъсти с директорката, утре като фурнаджийска лопата ще се обърне и ще ви насмете! Работа в това училище е като филм на ужасите в който влизате!

информатор
информатор
07.08.2016 20:29 20:29

Само като видиш как са обявени работните места в СУ-то ти става ясно, че вече има нагласени хора. Само да питам госпожа директорката – ти имаш ли десет години трудов стаж като педагогически кадър. И как така без достатъчно стаж са те назначили директор! Много познати имаш нещо за назначаване бе господжа!
МЯСТО1: ДЛЪЖНОСТ: учител
БРОЙ СВОБОДНИ МЕСТА: 1
МЯСТОТО Е СВОБОДНО, СЧИТАНО ОТ: 15.09.2016г.
МЯСТО НА РАБОТА: СУ „Васил Левски“Хасково
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
ОБРАЗОВАНИЕ: висше – бакалавър
СПЕЦИАЛНОСТИ И КВАЛИФИКАЦИЯ: Общообразователен предмет
ИЗИСКВАН ТРУДОВ СТАЖ:
ДРУГИ:
ВИД ТРУДОВ ДОГОВОР: за определен срок
РАБОТНО ВРЕМЕ: пълно

МЯСТО 2: ДЛЪЖНОСТ: учител
БРОЙ СВОБОДНИ МЕСТА: 1
МЯСТОТО Е СВОБОДНО, СЧИТАНО ОТ: 01.09.2016г.
МЯСТО НА РАБОТА: СУ „Васил Левски“Хасково
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
ОБРАЗОВАНИЕ: висше – бакалавър
СПЕЦИАЛНОСТИ И КВАЛИФИКАЦИЯ: Математика
ИЗИСКВАН ТРУДОВ СТАЖ: 10
ДРУГИ:
ВИД ТРУДОВ ДОГОВОР: неопределено време
РАБОТНО ВРЕМЕ: пълно

МЯСТО 3:ДЛЪЖНОСТ: учител
БРОЙ СВОБОДНИ МЕСТА: 1
МЯСТОТО Е СВОБОДНО, СЧИТАНО ОТ: 01.09.2016г.
МЯСТО НА РАБОТА: СУ „Васил Левски“Хасково
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
ОБРАЗОВАНИЕ: висше – магистър
СПЕЦИАЛНОСТИ И КВАЛИФИКАЦИЯ: Начална училищна педагогика
ИЗИСКВАН ТРУДОВ СТАЖ: 10
ДРУГИ:
ВИД ТРУДОВ ДОГОВОР: неопределено време
РАБОТНО ВРЕМЕ: пълно

МЯСТО4: ДЛЪЖНОСТ: учител
БРОЙ СВОБОДНИ МЕСТА: 5
МЯСТОТО Е СВОБОДНО, СЧИТАНО ОТ: 15.09.2016г.
МЯСТО НА РАБОТА: СУ „Васил Левски“Хасково
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
ОБРАЗОВАНИЕ: висше – бакалавър
СПЕЦИАЛНОСТИ И КВАЛИФИКАЦИЯ: Начална училищна педагогика
ИЗИСКВАН ТРУДОВ СТАЖ:
ДРУГИ:
ВИД ТРУДОВ ДОГОВОР: за определен срок
РАБОТНО ВРЕМЕ: пълно

тожг
тожг
08.08.2016 13:19 13:19

Какъв е тоя общобразователен предмет? Какво точно се има предвид – щото имам общо образование, даже по няколко предмета! От време на време чета – предимно жълти вестници и модни списания. Повечето се образовам от почивки из страната и чужбина. Слушам чалга, слушам и началството, ама не си го слагам на сърце! Да отивам за руса боя. Да не взема да закъснея да пропусна назначението!

допълнение
допълнение
08.08.2016 17:24 17:24

Не е достатъчно за назначение това горното – най вече трябва да носиш на навикване, да можеш да козируваш чинно, да хвърчиш, да не изоставаш от директорката, да отгатваш мислите и, да работиш свръх бързо и качествено – иначе не ставаш! Да не изказваш мнение различно от височайшето, да не се бъркаш в непреки задачи и в никакъв случай да не даваш предложения – особено ако са по добри от тези на госпожата! А и задължително трябва да ти се ходи по общи събирания – няма финансови затруднения, няма личен живот или проблеми, които да са извинение! На разположение – 24 часа! Иначе за какво работиш!

Къдя върите да са мерьте с нас, ва
Къдя върите да са мерьте с нас, ва
08.08.2016 23:23 23:23

Ъмчи то туй песен, бре!
Рушвете давате ль- ни давате.
Клюки за Пена, чив смигнала накриво снасяте ль- ни снасяте.
Ранъ за свинеттъ заделяте ль ут стола на дяцата- ни заделяте.
Лельте ут школото чистят лиф хъпартъментя- ни гу чистят.
Майстурет римунтират лих гу с кот хъртиса /бая хъртиса, шъ знайти/ ут буите и другту- ни гу.

Абреей, колко ляп има да яде Гуспуджъта фь, докът са ошлайфа кат кукуренцията…

Мъ ни бойти съ зъ утришния ден, дукът нъвръх са сее маймуне, къде ъннъта сь е зъкрила Очьте, другтъ – Ушите, пък най- умнътъ- устЪтъ – се тъка шъй. Я, Аскуу й суй, бъджанак!

гатанчо
гатанчо
09.08.2016 12:48 12:48

Познайте коя е най-злобната, нервозна, мразена, свърхамбициозна, безчовечна и нелицеприятна директорка в града!

Недосетлив
Недосетлив
09.08.2016 15:44 15:44

Подскажи, де, подскажи! Виж, че хората изпаднаха в дълбок размисъл … Дай едно рамо /жокер/, обещай награда за позналия, стимулирай ни интерактивно да се включим в „Попитахме 100 човека…“ Провокирай атрактивно- току-виж се получил забавен диалог.

Тя е
Тя е
10.08.2016 13:04 13:04

От първи път – НАСКА АНГЕЛОВА! Това е непенсионираната пом.директорка от ОУО. Пропищяха от нея, но тя здраво се държи за стола. Знае на кого да се кланя. Пък и много други работи знае. От закона за пенсиониране бяга. Дано най-после пък той вземе че я стигне.

сссс
сссс
10.08.2016 16:24 16:24

Абе не е тя бе. Пише, че е директорка, а не помощник директорка! Една друга ще да е! Много бясна, ама артък. С много велико мнение за себе си. И чужди заслуги заграбва. Капка такт не притежава. Физиономията й говори за селски манталитет и проклетия! Нещо като Злата кралица ще да е или Баба Яга, или пък и двете в комбинация. Направо акъла да ти изкара тая като ти се изпречи, особено, ако не е на кеф!

Възмутен
Възмутен
12.08.2016 18:32 18:32

Наска Ангелова я държи там Стайко Колев – директора. Дава мило и драго за нея, ама тя ще го довърши, щото знае как. Злобна, алчна и властолюбива. Тя коли, тя беси в общежитието. Изгони всички, дето й пречат да командва и да си развява байряка. Нито срам има, нито човещина. Хората не искат да я гледат, пък тя си мисли че е незаменима. Пенсионирайте я най-после тая нахалница бе.

Анонимен
Анонимен
12.08.2016 19:18 19:18

Айде стига вече сте коментирали тая жена. Никой не го интересуват личните ви драми с нея. Едва ли е толкова черна, колкото я изкарвате.

537289
537289
12.08.2016 23:32 23:32

Не е черна, а много бяла. Само дето Наска Ангелова смята, че законите се отнасят за другите, не за нея. На всички им е писнало от царуването й в общежитието. Изживява се като незаменимо величие. Хората искат да се пенсионира защото отдавна е навършила години за пенсия. Големите й връзки я държат там, ама тя срам няма.

ние
ние
13.08.2016 8:27 8:27

А ние какво да кажем като нашата директорка е пълна мракобесница, безчовечна тиранка, дошла да царува с нагласен конкурс и „бонбони“ . Госпожа една точка се изживява като голяма професионалистка – лошото е, че колкото повече и куца и в семейството, и в бизнеса, и в училище – обират го хората покрай нея. На тая освен да й пожелаем същото отношение – навиквания, пришпорване за всяка работа, поучения, злепоставяне пред всички и всекидневен тормоз, за да опита отсобственото си лекарство. И понеже е непукист, да се замисли, защото ще се връща не са на нея. Лошото е, че хорските злини се връщат на децата им, когато са преобърнали толкова много съдби и животи! Как няма грях тая Бясната!

А дано!
А дано!
14.08.2016 14:18 14:18

А дано пенсионират още някой началник, че да назначат млади и талантливи хора, които искат да работят с децата. Възрожденски дух е нужен и разбира се повишени заплати и пенсии. Стига само приоритет на думи. Стига „седенки“.

333999
333999
14.08.2016 14:28 14:28

И стига сте унижавали добрите учители! Те и без туй намаляват прогресивно. Ще има да ги търсите със свещ в тези трудни времена на недоимък от всякакъв род. Децата трябва да искат да учат. С желание тръгват на училище и това пламъче не бива да се гаси у тях от случайно попаднали в училището хора, нито от учителки с болни амбиции да са „върха“. Любовта към знанието не трябва да бяга от сърцата на малките сладури с жадни очи вперили поглед в любимия учител.

Ехо!
Ехо!
14.08.2016 20:00 20:00

Наска Ангелова от общежитието се изживява като любима на всички, особено на директора Стайко Колев. Той затова не я пенсионира. Ама и резила е голям.

ВЯТЪР
ВЯТЪР
14.08.2016 22:10 22:10

ДА НАИСТИНА-ГОЛЯМ РЕЗИЛ.

Аман
Аман
15.08.2016 14:55 14:55

Аман от Наска Ангелова. Нея само министъра може да я пенсионира, щото тя е голям началник. Като баба Цола Драгойчева. Ще се пенсионира, щом почне да се………А може и тогава да не ще. Ама много мирише бе. Не само в общежитието ами в целия град се усеща. Само на Колев и Панайотов носовете им запушени. Уф! Айде стига вече.

А дано
А дано
16.08.2016 0:29 0:29

Пиявица е Наска Ангелова. Впие ли се в някъде, смучи докрай. А дано Колев се засрами и се реши да я пенсионира най-сетне.

Тя Наска
Тя Наска
17.08.2016 13:10 13:10

Тя Наска Ангелова надмина и баба Цола по алчност да е началник. И по пъченето я надмина. Сама се хвали, ма не знай какъв смях се смеят хората зад гърба й.

Въздух
Въздух
17.08.2016 15:05 15:05

Въздух под налягане е Наска Ангелова. Ама така е, когато отдавна си за пенсия, пък началника не те пенсионира, щото му лъскаш бастуна.

Back to top button