Любопитно

Рафи и Милко Калайджиев забиват за празника на Любимец

Празнична програма за Деня на Любимец обявиха от общината. Тя започва от 22 и ще продължи до 27 август.

Началото е с Карнавал в парка – детско веселие в градския парк. На 23 август отново в Градския парк от 19 часа е откриването на изложбата на Оля Ангелакова и ученици „Видях моя град в багри“ и изложба на клуб „Креатив“ и Мария Валериева, на пл. „Трети март“ от 21 часа пък ще има лятно кино „Боговете на Египет“, в същия час на следващия ден ще се прожектира „Джурасик свят“.

На 24 август от 10 часа в спортна зала „Граничар“ се открива турнирът „Волейболът – арена на приятелство“ с участието на волейболните клубове „Любимец 2010“, „Яворов“ (Чирпан) и „Странджа“ (Средец).

На 25 август в 19 часа от Градския парк стартира велосъстезанието за любители „До Белица и назад“ – Любимец – Белица – Любимец в две възрастови групи до и над 18 г.

Лятното парти с Рафи Бохосян и бенд „Да танцуваме заедно“ е на 26 август от 20 часа на пл. „Трети март“.

Празничната програма завършва на 27 август отново от 20 часа на площада с народните песни на Пепа Христозова, оркестър „Тракийско настроение“ – Пловдив и Милко Калайджиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button