Хасково

26-годишен хасковлия намери трева в колата си след автомивка

26-годишен хасковлия е сигнализирал в полицията, когато открил в колата си дрога.

Младежът заявил пред разследващите, че докато паркирал пред дома си, изпуснал телефона си в колата. Навеждайки се да го търси, открил под седалките кутия от цигари с 2 топчета канабис. Той заявил, че не е преостъпвал Ситроена си на друг, единствено го бил оставил на местна автомивка предния ден. Работата по случая продължава.

Хасковските полицаи са иззели още едно топче със зелена листна маса при проверка на Фиат на Димитровградското шосе. Колата е шофирана от 19-годишен младеж от областния град.

Свиленградските полицаи пък са иззели 1860 цигари без бандерол. Те са проверили дом на ул. „Вихрен” в града, обитаван от 36-годишна жена. В една от стаите са открити безакцизните папироси, иззети с протокол.

Още 380 къса са конфискували димитровградските криминалисти. Те са открити при проверка на клуб на ул. „Емилиян Станев“ в града в дамската чанта на 57-годишната му управителка. Съставен й е акт.

61-годишен мъж е откраднал телефон. Мъжът е задигнал мобилния апарат на 78-годишна жена от Симеоновград, оставен при пазаруване в магазин в града. Инкриминираната вещ е предадена от симеоновградчанина с протокол.

През почивните дни неизвестно лице е проникнало през отворен прозорец в жилище на димитровградската улица „Захари Стоянов“. Откраднати са 2 мобилни телефона, таблет и 10 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.08.2016 23:05 23:05

Хахахаха доволни смешки

Back to top button