Основен ремонт в стаите на математиците в ПМГ, монтират и е-дъски

Хасково

Основен ремонт се извършва в 6 кабинета на третия етаж на хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Директорът на гимназията Тодорка Милева съобщи за Haskovo.info, че ремонтът е за около 50 000 лв., като този на коридора и едното фоайе се поема от училищното настоятелство.

Работата се очаква да приключи до края на месеца. След това стаите, в които учат математиците, ще бъдат оборудвани, като се очаква да бъдат купени електронни дъски.

Ремонт

Haskovo.info припомня, че от новата учабна година част от децата в ОУ „Св. Иван Рилски“, където се очаква да започне основен ремонт, ще учат в ПМГ. Учениците от 5 до 7 клас на „Рилски“ ще учат втора смяна на първия етаж, където ремонт няма да има, а една стая ще бъде обособена и за учителска. По-малките ученици пък ще са в Механото, където също тече ремонт.

В края на месеца трябва да започне приемът на документи за вакантното място по български език и литература. То бе освободено от Деян Янев, който стана директор на ГПЧЕ „Асен Златаров“.

14 коментара

 • Абе мошеници некадърни. Кога ще почне ремонта на Рилски. Само пълни идиоти могат да направят такава простотия – цяло лято загубихте. И като сложиш още няколко грешки и сумати обжалвания сигурно другото лято ремонта може да стартира!

 • Как пропуснахте ремонта в ОУО. Там всичко се прави за славата и в угода на пом.директорката Наска Ангелова, дето за нищо на света не ще да се пенсионира. Отдавна навърши години, ама стои там за парите и благинките. Такова натискане и подмазване на началници никой друг не може да прави. Работи на всички фронтове и не се уморява, че има здрав кръст и още по-здрави връзки. Тя като Батимов ще стои там докато може да ходи. За нея законите не важат, щото е от специално началническо тесто. Води за носа Стайко Колев и РИО. На такива като нея не им пука от нищо. Всички я мразят, ама тя нито чува нито вижда. Не се наяде, не се находи. Къде другаде можеш да си клатиш краката, че и да ти плащат. Отврат.

 • А оная Бясната директорка на едно друго училище какво направи. Изпусна сега първенството и за електронните дъски – ПМГ ще я изпреварят. Резил, резил! Нещо взе да предава фронта. Сега сигурно рони сълзи, задето вече не е най-прясната директорка в града. Няма от РИО да я водят за ръчичка както до сега – нови звезди има на хоризонта! Ще трябва тая госпожа да увеличи подаръците към експертите, жестовете и почерпките! Какво да се прави – такъв е живота – НЕ МОЖЕ ВИНАГИ ДА СИ ИНТЕРЕСЕН НА ХОРАТА. Особено ако си им втръснал със злобата си!

 • Да ремонтират и РИО, че оттам бавят и смислените инициативи на министерството.

 • Наска Ангелова от ОУО е голямо перде. И Панайотов и Колев се правят оглушки за нейното пенсиониране, което отдавна трябваше да стане. Ако беше учител, щяха да я натирят без никакви обяснения. Друго си е да знаеш у кого да се отъркаш.

 • Не се находи тая Наска Ангелова, не се налапа. Кавал свири на поляна е любимата й песен. Всички знаят защо, а пък директора Стайко Колев знае най-добре. Хайде бе, пенсийо, стига си тровила хората. То бива нахалство и липса на срам, ама чак пък толкова. Резилът ви е пълен.

 • Тая Наска Ангелова не я ли пенсионираха вече. То само тя остана май да се перчи и да трупа пачки, без нищо да върши. С Колев си се водят като две гълъбчета. Голямо дебелоочие.

 • Тя Наска Ангелова друго не знае. Само АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ АЗ………………..Стига бе Колев, пенсионирай я най-после тая харпия. Излагацията ви край няма.

 • Що така бе Наске? Що така бе душо ненаситна?Любовното гнездо ремонтирахте ли го. Хайде стига сте се резилили с Колев. Пенсията отдавна чака и ще освободиш удобното кресло, колкото и да не ти се иска. Като пиявица си се впила в директора, ама на царуването края вече се види. Ех, мераци, мераци. Стомната са скърши май.

 • Не ставаш, Наске, вече за нищо. Нито сватби да водиш, нито концерти. Остаря отдавна за тези работи, ама само за едно не остаря – за панаирите, дето не спря да ги правиш толкова години. Колев си забрави семейството заради тебе, ма ти наистина си пълно перде. Нито акъл, нито срам имаш. Малко барем да ти се намираше, отдавна щеше да си тръгнеш от общежитието. Целия град ви гледа сеира.

 • Кой си е загубил срама, че Наска Ангелова да го намери. Изкукуригала пенсионерка, дето е взела акъла на Стайко Колев, че той не вижда и не чува нищо освен нея. Измъчи жена си и колегите. Всичко за некадърната Наска, дето се мисли за първа красавица, пък не се вижда каква е баба изфирясала. Какво остана още за изнасяне от това общежитие бе. Маймунжилъци, фасони и балони, ама те отдавна са спукани и само Наска фърчи и не вижда резила.

 • Абе Таня, спри да се слагаш на директорката, ма! Какво си мислиш, че ще има облаги като се изказваш доброжелателно. Ти определено си от тия с много големите усти! Не мог си я затвори! Ама си и от тия дето за тях правилата не важат – за другите да, ма за теб не. Ти ходи да си пиеш хапчетата! Кофа с кофата ти!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.