Спорт

Димитровградчанка в националния по волейбол на Балканиадата

Димитровградчанката Пламена Миленова получи повиквателна за националния отбор по волейбол за девойки до 17 г. и днес замина с представителния тим за Черна гора, където ще се проведе Балканиадата.

Пламена излезе от школата на димитровградския клуб „Раковски“, а през последния сезон се състезава в „Берое“ (Стара Загора). В националния тя е на поста разпределител, като очакванията са да играе в основния състав.

Волейбол

Девойки младша и старша възраст в „Раковски“ се събират след кратка почивка на 22 август, а 6 дни по-късно цялата школа заминава на двуседмичен подготвителен лагер в Царево, съобщи за Haskovo.info треньорът Петър Ташев.

Продължава работата по селекцията на женския тим, където амбицията е за атака на топ 4, като вече е сигурно, че бившата национална състезателка Ваня Соколова, която през миналия сезон водеше отбора на Бургас ще е в треньорския щаб.

Волейбол

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button