Хасково

Читатели: С години си трошим колите по разбита улица

За разбита улица, свързваща кв. „Бадема“ с вилната зона в Хаково, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Хората се жалват, че от години настояват пред общината да се ремонтира улицата, по която ежедневно си трошат колите, но само слушат празни обещания.

„От 30 г. не сме видели асфалт тук. Всеки ден някой аварира, наскоро две коли се счупиха пред мен в една от дупките. От тук трудно минават пожарни и линейки, когато се наложи“, жалва се един от живеещите във вилите.

В отчаянието си хасковлии вече са се принудили сами да си запълват дупките с чакъл, пръст или тухли. Хората се оплакват, че особено при дъжд или сняг улицата става непроходима.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Диви земи
Диви земи
14.08.2016 11:52 11:52

Вилната зона на Хасково е КВАРТАЛ и в него се плащат същите данъци като във всеки друг квартал на града. За съжаление до тук! Останалото си е като вилна зона, че и по-зле. Голямата благодарност за това е на сметката на лицето Иванов, но и новата власт започва усилено да трупа точки.

жител
жител
14.08.2016 14:26 14:26

Само празни обещания, нали щяха да правят канализация и асфалт,КОГА,…….

Яяява
Яяява
14.08.2016 17:18 17:18

Да нямате асфалт,имате 60 годишни панелки и сте на края на града в кв.Бадема,ама иначе не сте краен квартал и цената на квадрат на имотите в бадема 800 лв квадрата

тт
тт
14.08.2016 17:24 17:24

Чакайте малко, най-напред трябва нов план.Да се усвоят парите отпуснати за плана,после другото.Когато дойде друга власт тя отново ще прави прави проекти и после пак и пак. Без проект нищо не става.Пари се отпущат за администрацията да прави проекти.Разбрахте ли? Пари за канализация и асфалт още никое правителство не е отпуснало. Това да не ти и да натиснеш с пръста и да пиеш шира. Няма такъв филм.Най-напред проектите!!! Данъци ще плащаш докато ти падне шапката. Точно като за световно.

Боляровец
Боляровец
14.08.2016 22:47 22:47

Че вие сте добре бе,какво се оплаквате,в Болярово има улици на които от 1960год.откакто са направени не им е правен никакъв ремонт.Приличат на бомбардирани и по тях може да се мине само с високо проходима техника

Back to top button