Външни публикации

Мечтаната екскурзия или почивка по-близо с новия офис на TORRE Travel в Хасково

Нов офис на туристическата агенция TORRE Travel вече посреща клиенти в Хасково. Той се намира на бул. „Раковски“ 10 над Турстическия информационен център до хотел „Оазис“.

Една от малкото фирми със собствени автобуси и заслужили доверието на клиентите от региона през последните 25 години вече консултира и хасковлии за мечтаните почивки и екскурзии. TORRE Travel работи от 1991 година и е добре позната в Харманли, Любимец и Свиленград. Новият офис в Хасково гарантира компетентно обслужване, добра организация и цени.

TORRE Travel разполага с 20 автобуса, обслужва редовни линии и организира ежедневни превози на работници, ученици и групи. Опита в работата с клиенти фирмата прилага и в туристическите пътувания, на които е директен доставчик. Предлага и резервация на самолетни билети за нискотарифни компании, чиито полети започват от 10 евро.

Туристическа агенция

Освен готовите пакети за екскурзии и почивки в TORRE Travel ще ви помогнат и за вашето индивидуално пътуване, без значение от дестинацията и желанията.

Новият офис в Хасково стартира с изключителни оферти за пътувания в България, почивки и екскурзии в чужбина. Сред тях са:

TORRE Travel в Хасково ще откриете на бул. „Раковски“ 10 и на тел. 038 59 09 29
www.torre-bg.com

Back to top button