Хасково

Змия паникьоса минувачи и продавачки в центъра на Хасково

Змия изпълзя в центъра на Хасково в следобедните часове и стресира минувачи, продавачки в магазини и таксиметрови шофьори.

Влечугото изпълзяло по улицата до НАП, минало покрай такситата на стоянката и се шмугнало през решетката до един от бутиците.

Паникьосаните хора веднага се обадили на тел. 112 и на място пристигнаха от пожарната.

Жената от магазина, под който влязла змията, призна пред Haskovo.info, че се страхува много от змии и пила едно успокоително. Тя бе доволна, че студенокръвното не се е промъкнало в бутика й, защото тогава паниката щеше да е още по-голяма.

Змия

Таксиметровите шофьори пък казаха, че според тях е смок, който явно е изпълзял от някоя кола и показваха с ръце размера му.

Пожарникарите заявиха, че змията най-вероятно се е шмугнала към мазетата, където лови мишки и плъхове и сега няма как да я намерят. Те предупредиха хората да се обадят ако пак се появи.

От пожарната подчертаха, че когато хващат змии не ги убиват, а ги връщат в естествената им среда – в гората. Това бе по повод предложения от минувачи, змията да бъде смазана с мотика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
очевидец.
очевидец.
15.08.2016 19:45 19:45

Супер е оборудването на пожарната светят си с телефон.Не дай си боже да беше тъмно .и да нямат запалки за светене.

Анонимен
Анонимен
15.08.2016 21:19 21:19

Тоя тюфлек-пожарникара или да си боядиса малко обувките или Николай Вълчев да му купи нови.Срам и позор.

Анонимен
Анонимен
15.08.2016 23:42 23:42

До Анонимен- ей нещастник вземи затапи на майка си шундата да не ражда повече такива нещастници като теб…..

Вили
Вили
16.08.2016 7:30 7:30

Този пожарникар който вие наричате ,,тюфлек“ , е един от тези, които докато вие спите спокойно той гази със скапаните си кубинки в някое наводнение,или пък ходи по въглените сред пожар,не се прибира по 5 дена при семейството си.Там някъде в гора,където гори пожар и жегата е нетърпима,той и всички тези „тюфлеци“ разполагат едва с 0.5л вода за 24ч, за храна да не говорим……ти уважаеми „разбирачи“ си на климатик свит в жалката си дупка или пък разхождаш някъде закупените от теб за 8 лева но с надпис adidas джапанки,от които гордо стърчат неизрязани нокти,пълни с угар….така ….мълчание,невежо мълчание е твоето спасение!

хахаха
хахаха
16.08.2016 9:02 9:02

Ти жалко създание, незнаещо какво е да си мъж или да се държиш като такъв, защо не отделиш малко пари, от тези изпросените от мама за кафе и не купиш кубинки

Неутрален
Неутрален
18.08.2016 0:51 0:51

Опаааа – да не бъркаме мърлящината с бедност – да си сложи малко боя на обувките говорим, нали

гост
гост
21.08.2016 16:56 16:56

Абе хора, змиите на са в каналите или мазетата – те седят на столове. Най често директорски, пълни парашутистки спуснати от нивата или бустаня на място взето от някой друг. После една такава пепелянка почва да гони хора, да назначава свои дружки, да си прави комфортни ремонти на канцеларийките, да си заформя собствен кръг на избраните, пък другите за хора не ги има. Е, в тоя случай ще помогне ли полиция и пожарна. Май няма. Ухапаните или се самолекуват или умират.

орнитолог
орнитолог
22.08.2016 8:35 8:35

Има редки случаи в които отровата на тези змии е толкова силна, че сами се гътват! Случайно самоухапване в опит да захапят друг, или дори пръска отрова от тази която почват да плюят от рано сутрин! Колкото по отровна е Пепелянката на стола, толкова по-зле за нея!

Back to top button