Община Хасково купува 6-годишен джип Фолксваген за 60 бона

Хасково

Община Хасково купува джип втора употреба за 52 800 лв. без ДДС (63 360 лв. с ДДС), става ясно от обявената обществена поръчка.

Днес комисията в общината отвори офертата за доставка на единствената фирма, подала документи – „Южен поток България“ АД. Заключението на комисията е, че са представени всички документи, които са и редовни.

Поръчката е за джип втора употреба с дата на регистрация не по-рано от 2010 г. и пробег най-много 75 000 км.

Протоколът заедно с офертата е представен на кмета за утвърждаване.

Кметът Добри Беливанов заяви пред Haskovo.info, че става въпрос за Фолксваген, от който общината има нужда заради остаряващия автопарк. Тепърва комисия ще огледа всички автомобили и ще се прецени кой и кога ще използва джипа. Кметът допълни, че това ще става предимно за дълги пътувания или за труднодостъпни райони.

Haskovo.info припомня, че досега служебната кола на кмета бе Ауди А8.

14 коментара

 • А защо не питахте кмета дали това Ауди сега е в движение? А и от коя година е важно да се напише, защото А8 има и от 1992 има и от 2015…. Щото така излиза че се купува джипка а пък имат чистак бърсак лимузина , което не е вярно. И защо в заглавието е 60 бона като в статията 52…. Хасково инфо май май решавате да сте опозиия. То няма лошо само ако сте коректни и не подвеждате читателите си.

 • На мен пък по-скоро ми звучи „Като видиш ли предишният кмет даже по-скъпа кола си е взел“

 • Тези от общината имат едни служебни коли на който ако напълнят резервоарите и сложат нови гуми цената ще им се удвои. Пък им наслагаха джипиеси. Някой пак намаза филийката и от двете страни.

 • До "анонимната" леличка от ГЕРБ, назначена от дядо си на общинска ясла каза:

  Г-жо общински (анонимен) служител – гербаджийска лелче, по отношение дали Хасково.инфо са решили да са опозиция, ще ти напомня, че живеем в държава членка на ЕС. В този демократичен свят ролята на медиите е да са опозиция на властта. Зная, леличко, че на теб това не ти изнася, но имаш избор – Северна Корея. Там е така.
  И не е проблема в А8-цата, която е в бокса, проблема е, че дядо ти купи джипка набутана му от един енергийно зависим депутат, тъй като и на куците коне е ясно, че Южен поток шитка бараките, за да свива разходи по заповед на Тиквоча. Проблемът, лелче, е, че тоя Туарег струва по пазарна цена 30 бона, но дядо ти брои 63 360 лв. от нашите парички. И още нещо – в България има ДДС. То е 20%. Ето ти отговор и на другия въпрос, неуважаема гербаджийска леличко.

 • Пьрво не съм лелче на 28 години съм. После от къде знаеш че съм от общината аз не съм . Имам си моя работа. И да не е лошо да сте опозиция но е добре да сте честни а не с педалски номера. А иначе ти е било добре в Брюксел като ходи на издръжка на ГЕРБ със съдействието баш на тоя депутат който плюеш. А познай от каде знам

  • Лелче, на вас само пари са ви в главата. А ние ви мразим безплатно.

 • педалски номер е да вземаш пари от герб по изборите и сега пак да гъчиш от общината и да плюе необасновано

 • Смях. Този продажник винаго хвало герб. Взема при от общината и кои му плати в Брюксел? И пак има „очи“ да пиши срещу новата власт и то без основание.. Много подло нещо е това. Имало е общесъвена поръчка оповестена навсякъде и всички са имало шанс да участват и да предлагат кои! Простащината ще ви изпие мозъка безделници! Грозна платена статия! Кои ти плати за нея сега продажник? Нямате срама!Не преживяхте, че гошето вече не е кмет… Ем на хората им писна! Я малко се осъзнайтее!

 • Ако някой е искал да даде по-ниска цена вече щеше да е дал нали е обществена поръчка. И всички, които четат сайта са видели платените статии от герб по изборите и сега от общината. И за благодарност за лоялността и „добрата работа“собственика на този сайт е воден в Брюксел от точно този депутат, който се опитва да уязви. Безсрамие точто си е педалска проклетия….

 • Нямаме навика да пишем коментари, но очевидно спорът, който сте заформили налага това.

  Тъй като повечето коментари – и тези, които хулят, и тези, които защитават сайта, са написани от представители на политически сили – моля, не намесвайте Haskovo.info във вашите политически спорове, както и не сипете хули по нас.

  Статията отразява нещо, което се случва. Фактите са факти – никъде не казваме дали те са хубави или лоши. За разлика от много други колеги, ние нямаме навика да изказваме мнение в новините, защото смятаме, че работата ни е да информираме.

  Колкото до това дали в Haskovo.info сме решили да сме опозиция – ние не сме участник в политическите процеси, за да заемаме каквато и да било позиция и сме го доказали многократно през последните 10 години.

  Haskovo.info получава пари от политически партии, държавни и общински структури за реклама и информационно обслужване, както и всички останали медии, за които това е приход, с който се издържат.

  Колкото до това кой е ходил в Брюксел и на чия издръжка – в Брюксел представители на Haskovo.info са били няколко пъти, поканени от различни евродепутати от различни партии. Пътуванията са платени с пари, отпуснати от Европейския парламент.

  И нещо много важно, което е добре да се припомни, защото явно много хора не го разбират – ролята на медиите не е да обслужват определени хора, партии или учреждения. Ролята на медиите, особено на информационните сайтове е да информират.

 • кръшков си прави пари от платени публикаций,а вие само от реклами.вземайте пример от него

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.