Любопитно

25 деца в риск се включиха във водна фиеста на басейн

Близо 25 деца с увреждания и деца в риск от Центъра за настаняване от семеен тип и Центъра за обществена подкрепа в Харманли взеха участие в организирания от общината празник „Водна фиеста“, който се проведе на плувния басейн в Градската градина, съобщават от пресслужбата на кметството.

Идеята е на ръководството на общината и цели активното включване на децата със специални нужди в социалния живот. Игрите и спортните занимания, бяха подготвени и ръководени от учителя по „Физическо възпитание и спорт“ Иван Еджиев и напълно съобразени със състоянието и възможностите на участниците.

Състезания, слънчеви бани и водни емоции превърнаха летния августовски ден в приятно изживяване и запомнящ се празник за децата от двата центъра. Всички участници получиха пакет с лакомства.

„Водната фиеста“ ще продължи и следващата седмица, когато от безплатно къпане в басейна, организирани игри на открито и спортни състезания ще се възползват децата от предучилищните групи от училищата в града и малчуганите, посещаващи сборната група в ОДЗ „Пролет“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button