Регион

ВМРО готви протест ако не се засили контролът край бежанския център в Харманли

Местната организация на ВМРО в Харманли излезе с протестна декларация във връзка със зачестилите случаи на нарушения на обществения ред в района на бежанския център в града, съобщават от партията.

Декларацията е изпратена до ръководството на бежанския лагер, началника на Районното полицейско управление и до кмета на общината.

Според ВМРО са се увеличили многократно нарушенията на обществения ред по улиците и парковете на града, както и са зачестили набезите по зеленчуковите градини на хората от пребиваващите в центъра бежанци.

От партията изразяват недоволство от контрола в бежанския център, както и в самия град.

ВМРО – Харманли настоява за спешни мерки за гарантиране на реда и сигурността в града.

Вечерният час трябва да се спазва стриктно и да се гарантира както от засилено полицейско присъствие, така и от Общинска охрана. Да се забрани на бежанците да носят хладно оръжие – ножове, без значение от дължината на острието им. Да им бъде разяснено, че са длъжни да спазват законите и наредбите в България.

Ако не се вземат спешни мерки по увеличаване на контрола и не бъдат изпълнени исканията им от ВМРО, ще предприемат протестни действия, завършва декларацията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
koмитa
koмитa
20.08.2016 14:32 14:32

Малко в повече ми идва крадливия алкохолизиран патриотарстващ кандидат-президентски ДОБИТЪК от породата „мaнгacapo-каракачанска албиносна ДС-побългарена БКП+БЗНС-свръхохранена“! Абсолютни EKCKPEMEHTИ, които не стават нито за торене, нито за транжиране, нито за качествен caпyн! Само разнасят отвращаващата си CMPЪДHЯ по медиите, по обилните кьор-софри и уличните клоунади из Родината!

Петър янчев
Петър янчев
26.11.2016 0:51 0:51

Те нали бяха във власта А и чобана нали си водеше стадото.

Back to top button