Хасково

Затварят двора на Езиковата с двуметрови порти

Дворът на хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ вече няма да е разграден, а достъпът на минувачи ще бъде ограничен с близо двуметрови портални врати, съобщи за Haskovo.info новият директор на гимназията Деян Янев.

Новите високи порти ще бъдат монтирани на източния и западния вход на гимназията. Целта е когато в Езиковата няма часове вратите да се затварят и през двора да не минават външни хора. От години през нощта в двора на гимназията се събират младежи, след които остават много боклуци. Стените на гимназията също са надраскани със спрей.

Езикова

Новите порти ще струват около 6000 лв., а парите са от училищното настоятелство. Предстои и ремонт на физкултурния салон на Езиковата.

След затварянето на двора на ГПЧЕ хората ще могат да минават по пътеката под оградата от южната страна.

Haskovo.info припомня, че преди време бе ограничено и влизането в двора на ОУ „Христо Смирненски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Доматите.нет
Доматите.нет
19.08.2016 18:20 18:20

Ако някой иска да влиза в двора през нощта, и 20 метрови порти да има, ще му е все тая, пак ще си влезе. :D

Гнусляр
Гнусляр
19.08.2016 21:39 21:39
Отговор до  Доматите.нет

То за тъпаците и кретените като тебе и ток да пуснат по оградата пак ще има какво да каже. Б си тъпите парчета пишат коментари в тия хасковскиге сайтове. И само тук е така. Длугаде хората са по истински тука са злобни изроди.

Tonich
Tonich
19.08.2016 19:51 19:51

Само механото остана разграден двор, май…

То в механото
То в механото
20.08.2016 10:12 10:12

То в механото ученици вече почти няма. Трябва му „основен ремонт“, ама няма кой да го направи.

олеле
олеле
20.08.2016 21:42 21:42

Ами като оная парушутистка директорка спусната свише преди време разсипа училището и после си дигна чукалата – след нейното управление механо вече няма. Тая разсипа и колектива, и здравето на учителите, и приема на училището. Най лошото е, че потроши и сумати училищни пари. Напрафи си КОМФОРТНА дирекцийка, поназначи си нейни хора, други прогони. Сега пак се е окопала на новото място. Тежко им на хората там! Тежко им. Вече втора година се чуват вопли от към новото й училище!

предложение
предложение
21.08.2016 9:02 9:02

За езиковата добре, ама що не вземете да затворите зад двуметрови порти лудите директорки на училища в града. Ако минат за освидетелстване, голяма част ще се сдобият с жълти книжки. Една луда катерица вече си ходи със жълто! Отиде образованието на кино!

виц
виц
24.08.2016 8:08 8:08

Няколко синдрома в следвствие на получен и зает директорски пост:
1. Синдром на величие – аз съм Слънцето и всички гледат към мен! Възхищавайте ми се!
2. Аз знам всичко, не правя грешки, просто си сменям мнението! Оправдания са недопустими – всички други са виновни, но не и аз!
3. Аз давам и раздавам права – какъв е този кодекс на труда и за какво е! Ще идвате на на работа и болни, за отпуски ще се молите, пък ще видим!
4. Аз винаги разпореждам правилно – няма нужда от нездрави и чужди идеи. Всеки може да опита да предложи нещо, но накрая ще стане така както аз желая!
5. Аз налагам скоростта на работа – ако кажа всичко ще става на секундата! Нали за това работите – за да ви се нарежда, да вършите работа, пък после да има за какво да ви навиквам!
6. Аз налагам моралния кодекс – аз и моите дружки ще ви одумвам и обиждам както си искам, най-често зад гърба! А вие да не сте посмели да кажете лоша дума за мен. Особено да коментирате!
7. Аз ви разписвам заплатите – ако ме ядосате, ще си ги чакате. Ако имате претенции – ще намеря как да ви резна! Ако искате повече – е,еее, нали за ремонт на администрациите трябва да остане!
СЕДЕМТЕ ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ЗА ДА СТАНЕШ „ЛЮБИМА“ ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button