Регион

Възстановка на побоя над шофьор от курсант на МВР в Добрич

Възстановка на пътния инцидент, при който се стигна до побоя над димитровградски шофьор от вече бившия курсант в академията на МВР Петко Петров ще бъде извършена в с. Добрич, съобщиха за Haskovo.info запознати.

Това ще стане в началото на идната седмица в рамките на разследването срещу 20-годишния Петров, който на 9 април прати в болница Панчо Панев на 51 г.

Haskovo.info припомня, че въпросната сутрин по-възрастният мъж шофирал Мерцедеса си по главния път в димитровградското село. Панев искал да завие към аязмото и намалил за да премине Фиата, идващ отсреща. Шофьорът от италианското возило обаче набил спирачки и спрял. Панев също отбил и отишъл да се извини ако им е засякъл пътя. Вместо да го изслушат от Фиата излезли двама мъже и започнали да го бият с юмруци и ритници.

В резултат на боя пострадалият бе със счупена скула, кръвонасядане в окото и охлузвания. Той се лекуваше две седмици в хасковската Неврохирургия.

След инцидента полицията задържа курсанта, който по-късно бе освободен и изключен от Академията.

След възстановката на побоя се очаква наказателното дело да влезе в съда. Панев пък е решен да води и гражданско дело за обезщетение заради нанесената му средна телесна повреда, научи Haskovo.info.

Побой

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button