Спорт

Чилич спря Гришо на крачка от финала в Синсинати

Марин Чилич за втори път в рамките на няколко седмици донесе огромно разочарование на Григор Димитров.

След като го спря още на старта на олимпийските игри в Рио де Жанейро, сега беше като непробиваема стена за хасковлията и на полуфинала на Western&Southern Open, където се добра до обрат с 4-6 6-3 7-5, съобщава TennisKafe.com.

Ужасяващо капризното време в Синсинати през тази седмица не подмина и мача на Димитров и Чилич. Хърватинът спечели подаването си, а при 40-30 за Григор на негов сервис, мачът беше прекратен заради дъжд за цели 2 часа. И двамата тенисисти се нуждаеха от време, за да пригодят играта си към тежките условия.

Чилич продължава на финала срещу Анди Мъри. А Григор все пак направи най-силния си турнир от Мастърса в Торонто през 2014-а насам, когато също достигна до полуфиналите, но беше спрян от бъдещия шампион Джо-Вилфрид Цонга. Това представяне на Димитров го и връща в Топ 30 на ранглистата, най-вероятно под №24.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.08.2016 14:38 14:38

Уф

Дух
Дух
21.08.2016 22:19 22:19

Никой не може да спре Гришо… освен Гришо!

Back to top button