Любопитно

Хасковлии сред звездните водещи на Sofia Fashion Week

Бояна Генова и Теодор Тодоров-Тео от Хасково са сред звездните водещи на най-големия моден форум – Sofia Fashion Week, който ще се проведе в средата на септември.

Атанас Михайлов, Боряна Баташова, Камелия Аврамова, Бояна Генова, Деси Цоноева и Теодор Тодоров са четирите дами и двамата кавалери, които в рамките на пет дни ще водят бляскавото събитие.

Откриването е поверено на тандема – Атанас Михайлов и плеймейтката Бояна Генова, а последната, финална бляскава вечер на Теодор Тодоров – един от най-талантливите водещи и певицата Боряна Баташова. През останалите дни в ролята на водещи ще видим и адреналинката Камелия Аврамова , както и репортера Деси Цонева, които ще бъдат партньорки на Тео.

Водещи

Модния форум Sofia Fashion Week се провежда за трети път, като и тази година световния моден гигант Fashion TV отрази детайлно ревютата през месец март. Очаква се 5-те дни да преминат при огромен интерес, като червения килим ще посрещне едни от най-големите имена на родния хайлайф.

Боби и Тео вече бяха водещи на модната седмица, както и на редица светски събития. Красавицата попадна и в топ 100 на най-сексапилните българки за изминалата година.

Водещи

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button