Регион

Хванаха трима младежи за 7 кражби от апартаменти, задигнаха пари и бижута от хасковлийка

Трима младежи са задържани за седем домови кражби, станали през последните два месеца в Димитровград, съобщават от полицията.

Те са димитровградчани на възраст 21, 17 и 15 г., познати на органите на реда, като на последните двама са повдигнати обвинения и са задържани с постановление на прокурор за срок до 72 часа. Предстои искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

64-годишна хасковлийка пък е сигнализирала, че в петък през незаключена врата на тераса е проникнато в апартамента й и са задигнати дамска чанта с портмоне с 820 лв., две кредитни карти, лични документи и 3 златни пръстена с общо тегло около 8 гр.

В събота е арестуван 24-годишен хасковлия, който с подправен ключ е влезнал в апартамент на ул. „Единство“ и е задигнал 400 лв.

В Хасково са установени извършителите на кражба на инструменти, дрелка, хилти и циркуляр от вила във вилна зона. Това са двама хасковлии на 24 и на 21 г.

В Димитровград при полицейска проверка в частен дом, собственост на 56-годишна димитровградчанка, са открити и иззети 1,850 кг. тютюн – разпределен в 19 прозрачни полиетиленови плика, без акцизен бандерол и 800 цигари без акцизен бандерол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button