Хасково

Вандали изпочупиха чистачките на коли по „Георги Кирков“

Тази сутрин автомобили, паркирани на хасковската ул. „Георги Кирков“, осъмнаха с изкривени и изпочупени чистачки, алармираха читатели на Haskovo.info.

Хората забелязали вандалския акт след полунощ, когато се прибирали след успешния мача на „Лудогорец“ (Разград) в Шампионската лига. Още тогава имало коли с изкривени задни чистачки.

Тази сутрин няколко от тези автомобили бяха на „Георги Кирков“. Вандалите, най-вероятно почерпени от мача, не са подбирали марки и не са крали чистачките, а са ги огъвали наред.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.08.2016 11:41 11:41

това с чистачките е дело на жена която живее в района

анонимен
анонимен
24.08.2016 13:25 13:25

А ти откъде си сигурен

Потърпевш
Потърпевш
24.08.2016 13:32 13:32

Не и е за първи път на тази жена! Когато мъжът и след побой я изхвърли на улицата тя винаги извършва този погром в района – чупи или изкривява чистачки, огледала, стъкла, емблеми, ръкохватки … Не подбира, каквото и падне и винаги през нощта! Живее в последната къща на ул. „Антим I“, до източната врата на СП „Спартак“. Сигурно един ден ще си намери и собствения монтьор…

Анонимен
Анонимен
25.08.2016 0:22 0:22
Отговор до  Потърпевш

веднъж вече си го намери ама няма файда,жената си има отклонения.лошото е че не я прибират никъде.3-4 дни в Болярово и обратно вкъщи до следващата криза и изкривени чистачки.

Back to top button