Хасково

Данъчните продават 4 коли и два камиона на хасковски длъжници

Общо 6 автомобила на цени от 1000 до 6000 лв. продава офисът на Националната агенция за приходите в Хасково. Превозните средства излизат на търгове, организирани от НАП, заради данъчни и осигурителни задължения на досегашните им собственици.

По-евтините леки коли са производство преди 2000 г., уточняват от офиса в Хасково. 1000 лв. е цената на Volkswagen, модел „Каравел“. С 500 лв. по-скъпо се предлага Opel Астра от 1999 г. и маслено зелен на цвят. Автомобилът е бил в движение до преди 2 г. и може отново да бъде пуснат в употреба без предварителен ремонт. Срещу 1875 лв. кандидат-купувачите могат да се сдобият с Nissan Serena също от 1999 г., който освен, че е в движение, е и с винетка. Досегашното му предназначение е било превоз на работници.

Лек автомобил Mercedes Е220 от 2002 г., също в движение, който освен винетен стикер има и холограма за преминал технически преглед е с цена 6000 лв. и до 26 август може да бъде огледан на място в Симеоновград, където е на гараж.

Освен леки коли, кандидат-купувачите могат да разгледат и два товарни автомобила – Volkswagen, модел ЛТ35, оценен на 4000 лв. и Mercedes 1320 с първоначална цена 4200 лв.

Сроковете за оглед на част от превозните средства изтичат тази седмица на 26 август. До същата дата следва да се внесат депозитът, който е в размер на 20% от първоначално обявената цена на автомобила и предложението с ценова оферта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button