Регион

Патриоти с протестно шествие в Харманли срещу безобразията на бежанците

Структурите на ВМРО и НФСБ в Харманли олганизират протестно шествие срещу безобразията на бежанците, който ще се проведе на 4 септември от 12 часа пред Културния център в града, съобщиха за Haskovo.info организатори.

Haskovo.info припомня, че ВМРО-БНД в Харманли излезнаха с декларация на 18 август, в която се настоява бежанския център в града да бъде с по-затегнат контрол. Понеже патриотите не виждат почти никаква промяна на положението около центъра и в рамките на града, а и в самия център положението е трагично, също така и заради оплаквания от граждани се организира протеста.

Шествието се организира от ВМРО, НФСБ с подкрепата на Атака. То ще бъде подкрепено от депутата в Еропейския парламент и заместник председател на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки и много членове и симпатизанти от страната.

„Нека си върнем облика на града ни! Нека покажем, че искаме Харманли да бъде чист и приветлив град, а не ислямизиращо се място!“, призовават организаторите.

Haskovo.info припомня, че декларацията на ВМРО-Харманли дойде часове след като група афганистанци се биха през бежанския център, а двама от тях бяха намушкани с нож.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button