Панаирът тръгна със соцтабели за срама на комсомолките, монтират люлките

Любопитно

Панаирът за празника на Димитровград вече се настанява в парк „Марица“.

Сред първите за осма поредна година е хасковският майстор на мекици Алеко Янушев, който посреща гостите с мекици за 60 ст., колачета и понички по левче.

Търговците обещават, че цените ще са като миналогодишните.
Някои от въртележките вече са монтирани, като са отворили и първите стрелбища. Големите люлки се монтират и по тъмно, като работниците твърдят, че в четвъртък вечерта ще бъдат пуснати. В готовност е и гондолата.

Първите кръчми на открито също чакат клиенти, като най-атрактивната се намира в началото на лявата алея, където около тезгяха са монтирани любопитни соцтабели. Най-атрактивната според собственика е закачане на видно място на ствола на дърво и гласи „Другарки, дамските въшки са срам за комсомолките“.

Димитровградската празнична програма стартира официално в края на седмицата, а кулминацията е на 2 септември. След това панаирът ще се измести в Хасково.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.