Хасково

Без контрольори в тролеите от 1 септември, тръгва и паякът

От 1 септември в съботите и неделите няма да има контрольори в тролеите, съобщи за Haskovo.info управителят на „Тролейбусен транспорт“ Йордан Панев.

Билетите ще се продават директно от водача на тролея. Обяснението за тази мярка е, че оборотът през почивните дни е малък и няма смисъл 7-8 контрольори да бъдат ангажирани.

През септември пък се очаква да заработи и паяка в Хасково, който е на трупчета от края на пролетта. Остава да се проведе изпит на неговия водач след което репатриращият автомобил ще започне да вдига автомобили в Хасково.

Както Haskovo.info писа, паякът вече няма да вдига всички нарушители, а само тези, които с паркирането си пречат на движението. На останалите ще бъдат монтирани скоби.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кръшкач-Африкански
Кръшкач-Африкански
26.08.2016 14:22 14:22

Да не би Нета вече да са ваше подразделение. Прави впечатление, че последно време като се появи нещо интересно при вас и после се появява и в нета, макар и по-нескопосано.

Back to top button