Спорт

40 топ пилоти стартират на картинг пистата, двама са от Хасково

40 пилоти се очаква да стартират в петия кръг на републиканския шампионат по картинг на пистата в Хасково, съобщиха за Haskovo.info от ръководството на спортното съоръжение.

Днес са свободните тренировки, които продължават и от 10 часа в събота, когато са предвидени и по два машна в два от класовете. Оспорваната надпревара продължава и в неделя, когато ще са и финалите.

На домашната писта ще стартират и двама хасковлии в най-високия клас KZ-2. Това са вторият във временното класиране Симеон Симеонов, който се състезава за пернишкия клуб “Хидролифт рейсинг тим” и Николай Ангелов, за когото това ще е първи старт и все още предстои да се уточни за кой клуб ще се състезава.

Haskovo.info припомня, че в началото на май Хасково бе домакин на втория кръг на републиканския шампионат.

По програма петият кръг трябваше да е в Румъния, но в последния момент от федерацията решиха старта все пак да бъде в България и отново предпочетоха хасковската писта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button