Хасково

Рекордни 40 свободни учителски места в Хасковско, търсят и продавачи за новите магазини

Броят на обявените свободни места за преподаватели в Хасковска област се удвои през последните седмици. С наближаването на началото на учебната година те са вече 40, сочи справката от Агенцията по заетостта.

Повечето от местата са за Хасково, но има и такива сред другите общини, както е в Тополовград, където в една от заявките се търсят четирима учители.

Реално вакантните учителски места са повече, но по информация на Haskovo.info има и такива, които не се обявяват официално.

В същото време вече все повече са местата за продавачи-консултанти в магазини. За Хаково те са 15, като последната заявка е за 10.

Haskovo.info припомня, че в областния град от есента се очаква да отвори един хипермаркет в бившето кино „Клокотница“ и китайски мол в бившата „Нова Деница“.

Сред новите обяви е и за 10 консултанти на клиенти в рекламни кампании за Димитровград, за които се изисква компютърна грамотност и немски език.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

32 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ангелова
ангелова
27.08.2016 18:31 18:31

Ами как няма да са свободни учителските места,като хем заплатите са ниски,хем бабите не се пенсионират-такива като баба АНГЕЛОВА от общежитията. Ега ти боклука и чудото.

някой си
някой си
27.08.2016 18:39 18:39

Ще има свободни места, след като една нервозна директорка изгони сумати хора от работа, по един или друг повод, разбира се документално е с чиста съвест. Ама нека от горе да и се връща за всички злини, които сътвори за две години! Нека си спомни ,че с хората не можеш да се отнасяш като с кучета, когато почне да й се връща и на нея и на най-близките й. Няма ненаказано зло! Рано или късно!

цолето
цолето
27.08.2016 19:01 19:01

Наска Ангелова ще се пенсионира .когато започне да се насира.Като ЦОЛЕТО е тя.БАБА ПЕНСИОНЕРКА -НАСКА АНГЕЛОВА ОТ ОУО.

възмутен
възмутен
28.08.2016 9:44 9:44

Как няма да има свободни места за учители. Като се има предвид, какви директорки управляват училищата. То и без това стана за бягане от тази т.н. „образователна система“. Като се има предвид, че учителите са превърнати в писарушки, бюрократи и бумажни плъхове. Щом някой си горе вижда образованието като поток от задачи и питания към училищата – „хубо“! Ама като са такива информатори и статистици някой прави ли сметка какви пари се трошат за раздути администрации, занимаващи се с това. Къде остана задачата на учителя да преподава в час. Кой му отне времето да се подготвя за час, вместо да попълва справки, да пише фермани като планове, стратегии, кодекси ,правила, стъпки и незнам си какви още простотии, които са формални. С тези неща образованието няма да се вдигне на крака. Две са остновните неща – възпитание в къщи, и ефективно обучение в училище. И сериозни глоби и наказания за тези, които не ходят на училище, и не били „мотивирани“. Зашото сега за всичко това е виновен учителя – каквото и да се случи – учителя не ги държал здраво, не ги възпитавал, не ги мотивирал,не ги задържал в час, не ги учел по начин, че и най-простата тиква да изкара отличен. Ами вземете да изгоните всички учители щом само те са ви проблема! И си оставете простите бостанджийки да въртят образование – те всичко ще решат и всеки ще заменят. Няма да има кадрови проблеми, а едни училища общности със все дружки, рода и хора от село. Може би тогава образованието ще потръгне. А.а.!

13579А
13579А
28.08.2016 11:32 11:32

Учебниците – неразбираеми от години. Заплатите – унизително ниски, сравними само с пенсиите им. Директори и пом.директори – преобладаващо ограничени, затова гонят добрите и назначават послушници като себе си, без възможности и без пламъче в душата. Жалко, че още от първи клас програми и амбициозни учителки правят всичко по силите си,за да убият желанието за знание. За да си запазят местата и за да „растат“ нагоре са готови на всичко като началниците си, защото само така ще могат да заповядват на подчинените си и да си затварят очите за истината, че тя е трагична. 2000 професори на година..!!! За пари, разбира се. Никаква полза от квалификациите. Ако някой иска да направи нещо смислено, освобождават се от него. Знаем от години какво трябва да се направи, но само на думи. Не излизаме от блатото, защото малко хора разбират, че в основата на всичко е образованието.

Въглен
Въглен
28.08.2016 15:48 15:48

Много ми хареса това за пламъчето в душата, но животът бързо го задушава. Един учител като му минат няколко директорки през душата и се превръща буквално във въглен. Кой ли не се гаври с учителите – МОН, регионалните инспекторати и експертите в тях, и най-вече амбициозни директорски и техните подлоги пом.директорки. От другият край са учениците, които няма за какво да учат – пак ще си вземат дипломите, и със своето ограничено съзнание и безхаберие ще се реализират много по-добре в този крив и сбъркан свят! Защо да учат. Защо родителите им да уважават учителите, да говорят с добро за тях и да възпитават децата си . Най-невъзпитаните и арогантните успяват много повече от свитите и умните! Та защо да назначават компетентни и човечни директорки на училища – колкото по зли, нервозни и себични са – толкова по смирен ще е колективът. Пък на образованието – ами на кой му дреме за това. Нали времетата са други – няма нужда от обща култура, възпитание, да си умен и човечен със себеподобните си. Особено ако искаш да постигнеш материални блага и охолен живот. ДА ЖИВЕЯТ СЕЛЯНИЯТА, ПРОСТОТИЯТА, БОЛНИТЕ АМБИЦИИ, НАГЛОСТТТА , ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ И ДРУЖКИТЕ НА ДИРЕКТОРКАТА!

Докога така
Докога така
28.08.2016 16:01 16:01

Докога така ще я караме? От краката до главата – обвързаност единствено за пари. Само ходилата са наши, ама разбираме ли го правилно. Усещаме ли силата си.

Само
Само
28.08.2016 18:04 18:04

Само такива като Наска Ангелова от общежитието плуват над водата. Не й пука от нищо, когато става въпрос за пари, власт и пъчене на първия ред. Кой я държи тая жена бе. Остаря на началническия пост и не я пенсионират. Само тя остана, ама стиска като удавник за сламка. Стъпка толкова много хора. Не се наяде. Само дето се осра до ушите, че и нагоре. Гълта л….та и скача. Резил.

гост
гост
28.08.2016 21:58 21:58

Скача,ама вече започна много да мирише около бабата.БАБА АНГЕЛОВА-пенсионерката,дето стои и се натиска на удобното столче.Общежитията умириса и никакви препарати не действат.От инспектората спят ли,с маски ли са.Не я ли знаят,че е за пенсия?Или се правят на глухи и слепи.Има си закон и трябва да го спазват.

Да бе
Да бе
28.08.2016 23:47 23:47

Да бе. На Панайотов не му пука. Нали са приятели с Колев. Затуй се прави на дръж ми шапката. Чакат да се прочуят чак до София. Пък Ангелова си развява байряка. Все едно е дрогирана тая жена бе. Няма спирка пред нищо. Абсолютно перде. Хората я плюят, тя смята, че роса я роси. Цяло Хасково се смее на фърчилото й.

Овца
Овца
29.08.2016 8:27 8:27

Тая дето я спрягате поне е за пенсия – дори и да стиска, още година две да устиска. Ами има една друга директорка на училище – Усойница, която е далече от пенсионна възраст. Тая усойница се е окопала на поста си и мърдане няма. Ще стои госпожата от инат, да се доказва, че за директор става. Прелива от болни амбиции, абсолютно нетърпима към чуждото мнение, арогантна и нервозна – всичко иска на секундата! Така е когато си станала директорка на училище само за престижа. Защо не пробва госпожата да се пули така и на екпертите в РИО и на Панайотов! А на разни гости какво мазни! Нека да покаже истинската си същостн – вещица в душата! Да, като е директор има инструментите да гони и да тормози хора, но няма нищо вечно. Дори директорския пост. Директорки са си отивали и за по-малко – дали с големи проверки или с „конкретни“ поводи. И овцете могат да съберат 2 и 2. Градът е малък, пък тормозът дава крила!

няма 40 места
няма 40 места
29.08.2016 8:35 8:35

40 места за учители – ама друг път. От тия 40 места има ли едно с ненагласен кандитат. особено пък в това училище с 15 обявени места. Тая директорка непознати хора не взима на работа – изглежда ги отсява по други критерии – кой се е обадил за тебе, какви ползи може да има от назначението ти, в какъв кръг се движиш, на каква възраст си, колко си и симпатична на външен вид и такива съществени неща. Хич няма значение колко стаж, какъв си специалист си и такива дреболии! Пък дали имаш нужда от работа, това не е никакъв аргумент. Изглежда госпожата си ги назначава все такива като нея – имотни чалгаджиики, купонджиики и непукистки! Да се забавляват на работа – това е живота!

Анонимен
Анонимен
29.08.2016 10:42 10:42
Отговор до  няма 40 места

Ти можеш ли да четеш? Къде прочете за училище с 15 обявени места?

Законът
Законът
29.08.2016 8:43 8:43

Законът е валиден за всички. Само за Наска Ангелова той се прескача. Пърха около шефа и не му дава да гъкне за пенсиониране. Хич не й пука, че не могат да я гледат в общежитието. Целия град коментира игричките й около Колев, ама тя се гордее, че е в нейните ръчища здраво вързан. Това не може повече да се търпи. Отврат.

шефа
шефа
29.08.2016 13:00 13:00

И няма да се търпи повече но всички чакат голямата излагация-бедна и е фантазията на БАБА АНГЕЛОВА какво я чака.Още малко.Резилът е на макс.
Колев и той, ако има малко ум-добре ще да е.Как може да я търпи толкова време?Как ли?Всички ги знаят двамата влюбени гълъбчета.

Влюбените
Влюбените
29.08.2016 17:00 17:00

Влюбените гълъбчета срам нямат. Наска Ангелова затова хвърчи. Изтормози жената на Колев тая непенсионирана пенсионерка. Дебелоочие.

дай дай
дай дай
29.08.2016 17:13 17:13

Има една директорка в града – много е дашна. На своите дружки по чалга и купондийство всичко разрешава – и да не си разбират от работата, и мудничко да работят, и кафенца да пият, цигарки да пушат и да оправят клюките, да злостловят за другите, разрешени са дълги обедни почивки, някои си излизат от работа без изобщо да я питат и винаги имат оправдание. Други все грижи имат, на работа идват между другото, от нямай какво, трети ходят и в учебно време по почивчици и по чужбина, четвърти на две места работят и така. За дружките на госпожата всичко може – каквото дава кодекса, че и отгоре – и отпуски, и болнични, и отсъствия без докумен, и човешко отношение от страна на атзи госпожа – направо да не повярваш. Ама така е само за кликата си от себеподобни чалгаджийки и селянки. Към всички останали се държи като бясна кучка. Хайде като дава, да дава на всички! Защото за сега това което е раздала, ако вземе да й се връща направо ще я поболее, както другите вече се поболяха от нея!

Пак ли
Пак ли
29.08.2016 20:36 20:36

Пак ли за Наска Ангелова бе. Още ли не е пенсионирана тази нахалница. Такова чудо не се ражда често. Простотия.

Ало
Ало
30.08.2016 7:00 7:00

Ало! Ало! Алооооооо! РИООООООООО! Събудете се от дълбокия сън. Стига вече с тая Наска Ангелова от ОУО. Пенсионирайте я най-сетне тая самозванка. Стига циркаджилъци.

Миризма
Миризма
30.08.2016 7:10 7:10

Миризма ужасна се носи се носи от ОУО. Баба Наска осра района. Май са преместили там екарисажа. Голяма воня.

Айде
Айде
30.08.2016 8:21 8:21

Айде бегай да си арчиш парите ма Наске. Егати пердето. Фукло, стига си се натягала там.

Анонимен
Анонимен
30.08.2016 8:47 8:47

Бъдете конкретни! Какво прави тая Наска Ангелова? Все по-любопитно става, защото все по-ожесточено я плюете.

Ами
Ами
30.08.2016 9:29 9:29

Ами не ще да се пенсионира Наска, както е по закон. За всички важи, само за нея не се отнася. Лапа на ред, пък нищо не прави, освен да командори, да уволнява наред и да се изживява като директор. Не й стига да е пом.директор. Пеперуда, навършила отдавна години за пенсия. Началството си прави оглушки. Много стана.

Пари
Пари
30.08.2016 11:21 11:21

Пари и награди. Само това я интересува Наска Ангелова. Командва и се перчи, уволнява всички, за да управлява общежитието докато я търпят.

Да бе
Да бе
30.08.2016 11:25 11:25

Да бе. Наска е на Колев гугутката. Голямо гукане на гърба на жена му и с подкрепата на Панайотов. Простотия до шия.

Заминавай
Заминавай
30.08.2016 17:46 17:46

Заминавай си вече, бе Наске. Стига с тоя цирк. И Цола ще подминеш по кадърност.

ааааа
ааааа
30.08.2016 19:51 19:51

А не така другарю, нашата директорка е „по-кадърна“ от тая вашата пом.директорка. По амбициозна, по устата, по нахална, по безчовечна, колкото народ „законно“ разкара, тройно повече настрои срещу себе си и сега пие от клетвите им. Пък за резил е далече от пенсия и със все повече дружки се обгражда! Направо чалгаджийница си е направила. Разказа ни играта тази селянка! С блогословията и на Златева и със съучастието на Панайотов!

О не
О не
30.08.2016 19:59 19:59

*О не. Като Наска Ангелова втора няма. Абсолютен егоист. Душата ти изважда.Всички работят за нея, а само тя обира лаврите.

Айде бе
Айде бе
31.08.2016 13:24 13:24

Айде бе Колев, що се бавиш още. Пенсионирай я тая красавица Наска Ангелова, дето оризили и тебе и общежитието.

Чакаме
Чакаме
31.08.2016 15:37 15:37

Чакаме да видим най-сетне баба Наска Ангелова там, където й е мястото. ПЕНСИОНЕРКА! ПЕНСИОНЕРКА! ПЕНСИОНЕРКА!

Какви
Какви
31.08.2016 18:19 18:19

Какви 40 места бе. Къде са. Може би като пенсионирате Наска Ангелова и още някой бабушкер, ще се освободи някое местенце за началник, дето му търсят място.

Топло
Топло
02.09.2016 16:39 16:39

Топло и доходно местенце не се изпуска така. Наска иска да векува в общежитието. Къде другаде може да ти дават много пари срещу нищо. Пенсионерските й пинизи край нямат. В нея нито срам, нито наяждане има.

Back to top button