Хасково

Кола събори оградата на Защитеното жилище в Хасково

Лек автомобил се е забил снощи в оградата на бившето Защитено жилище на бул. „Съединение“ в Хасково. Част от оградата е отнесена от силния удар, а тротоарът и двора на къщата, която сега е Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания, е осеян с частите на колата.

От полицията съобщиха за Haskovo.info, че снощи в оградата се е забил Мерцедес. Шофьорът му не бил пиян, съставен му е акт, като мъжът вече е предложил да ремонтира срутената ограда.

 

Катастрофа

Тази сутрин персоналът на Център недоумяваше с каква скорост трябва да е карала колата, отнесла оградата им.

Междувременно от общината отново са издигнали паметника на Тодор Атанасов – Санкето в градинката до читалище „Заря“, който бе отнесен от Сеат в средата на май.

Катастрофа

Снимка: Павел Данев

Читатели на Haskovo.info изпратиха снимка от снощната катастрофа. Хората видели, че малко след инцидента имало двама пострадали – шофьор и пътник, които напуснали местопроизшествието, като преди това не пропуснали да си направят селфи с вече разбития автомобил. При пристигане на двете патрулки нямало никой.

„Полицаите постояха малко, почесваха се и оглеждаха колата. 30-40 минути по-късно минах отново през мястото, тогава вече имаше „шофьор“ и „пътник““, сигнализираха очевидци, като по техните думи случаят не е изяснен.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ben
Ben
28.08.2016 23:55 23:55

Ало,гербаджиите,бегом МАРШ с кирки и лопати да оправяте оградата,стига сте лежали като намазани пехливани.

Back to top button