Хасково

Хванаха преписвач на поправката за „Любовта и омразата“ по Ботев

Един преписвач е хванат в Хасковска област на поправителната матура по български език и литература, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

Това е димитровградчанин, който се е опитвал да преписва от мобилен телефон, който не е предал преди началото на зрелостния изпит, но е бил видян от квесторите и работата му е анулирана.

Както Haskovo.info писа на матурата тази сутрин се явиха 167, а 54 я проспаха. Темата пък бе „Любовта и омразата“ в стихотворението „Към брата си“ на Христо Ботев.

Всички 9 училища бяха под видеонаблюдение от МОН и РУО.

Във вторник е поправката по втората матура по избираем предмет.

54 проспаха поправителната матура по български език

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
,,
,,
29.08.2016 17:17 17:17

Ау, вие от МОН И РУО как така на матурите хващате преписвачите, а на изпитите за директор на училище – не ги хващате. Или царските пищови не са преписване! Какво ще каже по въпроса госпожа „Една точка“, тази дето и стигна да си „вземе“ директорския пост.

Back to top button