Милева напуска като директор на Математическата, кандидатства за учител

Хасково

Тодорка Милева си е пуснала документите за напускане на директорския пост в хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Милева потвърди пред Haskovo.info и заяви, че в сряда й е последния работен ден в Математическата. „Решението ми е по лични съображение и не ми е оказван никакъв натиск“, подчерта Милева. Дългогодишният директор на ПМГ не пожеле да разкрие къде ще продължи след напускането си.

Haskovo.info научи, че Тодорка Милева е подала документи за двете вакантни места за преподавател по български език в ГПЧЕ „Асен Златаров“. Там директор пък стана Деян Янев, който бе учител по български в Математическата.

За вакантните учителски места в Езиковата кандидатстват и други директори от региона.

9 коментара

  • Браво на госпожа Милева.Айде сега гробарите да си сложат някоя калинка и да си носят отговорността.

  • Верно ли, че в нет имало специално поставен човек, който да следи какви по-интересните новини пускани от Деян Динев и да качва тяхно подобие и при тях?

  • Не е вярно, Милен Вълчев. Само некадърни боклуци като теб следят тези работи. А Деян Динев има още много да учи.

  • Това има ли нещо общо с факта, че математическа елитна гимназия в града вече няма. Както и езикова. Как така от тези елитни гимназии излизат зрелостници, които не могат с тектообработващ редактор и електронни таблици да работят или за пет години не научиха един чуж език, да не говорим за два!

  • Ха сега дано най-после пенсионират и Наска Ангелова от ОУО. Стига с нейните селски вечеринки и командване на шефа. Дано най-после общежитието се освободи от нейните малоумни изпълнения за пари и награди.

  • Браво! Сега пожелавам на пост в МГ-то да застане някой смислен човек, който да изгради истински колектив от висококвалифицирани и дисциплинирани преподаватели и да върне славата на елитна гимназия! Успех!

  • БАБА ЦОЛА – НАСКА АНГЕЛОВА ДА СЕ ПЕНСИОНИРА НАЙ-СЕТНЕ. НЕМЕДЛЕНО. СТИГА Е ГУКАЛА НА КОЛЕВ.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.