Официално: Милева и Бонева са новите учители по български в Езиковата

Хасково

Досегашният директор на ПМГ „Боян Петканчин“ Тодорка Милева и Диана Бонева от димитровградската ПМГ „Иван Вазов“ са новите преподаватели по български език и литература в хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“, потвърди за Haskovo.info директорът на Езиковата Деян Янев.

Днес Янев оформя документите на Милева и Бонева и считано от 1 септември те вече ще са на работа в ГПЧЕ. За двете свободни места са кандидатствали 17 учители.

Както Haskovo.info писа вчера Милева подаде документи за напускане на директорския пост в ПМГ, като заяви, че го прави по лични съображения, без да е имало натиск. Днес й е последният ден в Математическата. Янев заяви, че също е бил изненадан от това решение, но призна, че е доволен, че толкова добър професионалист ще работи в Езиковата.

Началникът на Регионалното управление на образованието Иван Панайотов заяви пред Haskovo.info, че утре ще стане ясен временно изпълняващият длъжността директор в ПМГ до провеждането на конкурс. Такъв се очаква да бъде обявен през октомври.

Деян Янев опроверга слуховете, че в Езиковата скоро ще се освободи място за помощник-директор, което Милева ще заема. Има обявено за учител по физическо, като документи се приемат до днес включително.

7 коментара

  • Милева- добре, но защо внасяме димитровградски „кадри“? Хасковски литератори няма ли?

  • Ето, вече най-после и на Наска Ангелова от ОУО ще дойде реда. Тя много се запъва и не ще да се пенсионира, ама вече няма накъде. Стига един Батимов на Хасково. Колев и Панайотов да не се услушват, че гукането ще трябва да свърши. Пенсията чака отдавна.

  • Има, имаааа. И в езиковата има пом.директор в пенсионна възраст, пък и на още някои места, но малко останаха. Като потърсят място за някой началник, дето е останал без работа, ще станат известни и други случаи.

  • Едно друго училище и то е в кампания за набиране на кадри – ама само за дружки и познати на директорката. Оная Проклетия изгони сумати хора, разсипа колектива с интриги, пулене и тиранично управление. Под строй – даже на купоните. Има се за много компетентна, но да въртиш училище не е като да въртиш бустан – хайде динки стройте се пребройте се!

  • То под строй на купоните е и в ОУО. Така Наска Ангелова брои приближените си, че да си плете интригите за игричките в полза на личния интерес.Мерака й за слава, пари и фантасмагории не секва. Няма такова безхаберие. Пенсионерски неволи ще я тресат в близките дни, колкото и да се върти около Панайотов и Колев, щото и резила трябва да е с мярка. Вече няма накъде повече.

  • Чува се, че щели да сменят Панайотов. Да не му пазите място в ОУО, че затова не пенсионирате Наска Ангелова. Те ще се разберат с Колев Нали са стари приятели. Лека е службицата, пък и ще се менкат. На Насето много й се иска да им прави кафето на началниците, ама да не е секретарка, а управленка. Как ще си поделят столовете… Ще се разберат някакси. Само власт и пари да има. Па то има бе. Намират се и още възпитатели за шкартиране. Само Наска Ангелова да е добре и все да е на баша.

  • Пипирудка е Наска Ангелова. Фърчиииииии, фърчиииииииии… И все курдисана на баша. Не ще пенсия. Натиск страшен за много пари и власт до по….не. Скрий са най-сетне ма фръцло. Не разбра ли, че за нищо не ставаш.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.