Хасково

41-годишна шофьорка на Ровър е с комоцио след сблъсък с камион в Хасково

41-годишна шофьорка на Ровън е с комоцио при катастрофа с камион на хасковския бул. „Съединение“ вчера, съобщават от пресслужбата на полицията.

Леката кола е навлязла в съседната пътна лента и е ударена от товарния автомобил. Пострадалата жена е настанена в неврохирургично отделение МБАЛ-Хасково за наблюдение.

Вчера в 10 часа на харманлийската улица „Велико Търново”, 32-годишен водач от града на товарен автомобил Рено е извършил неправилна маневра на заден ход и е ударил 62-годишна пешеходка, която е с контузна рана по лицето, настанена в МБАЛ- Харманли, без опасност за живота.

3 часа по-късно в Харманли е станал още един пътен инцидент на кръстовището между улиците „Асен Златаров” и „Александър Стамболийски”. 20-годишен водач на лек автомобил Мерцедес е отнел предимството на мотоциклет Сузуки, каран от 28-годишен харманлиец. От удара е пострадал мотористът, който е с фрактура на глезена на десния крак, настанен в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

В свиленградския арест до 24 часа е задържан 28-годишен жител на града, хванат да шофира с 1,24 промила алкохол.

26-годишен свиленградчанин пък е задържан за държане на дрога. Снощи в 23:30 часа в Свиленград е проверен лек автомобил Опел Астра, шофиран от мъжа. При проверка в колата са открити 2 пликчета със суха зелена листна маса и цигари, реагиращи при полеви наркотест на марихуана, с общо тегло 1,3 грама. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Валя
Валя
31.08.2016 12:36 12:36

Дайте данни за шофьорката на Ровъра! Имена?

Анонимен
Анонимен
31.08.2016 15:29 15:29

Какво значи НАВЛЯЗЛА в съседната лента?

Back to top button