Любопитно

Десислава си спомни времето, когато била „почти девствена“ в Димитровград

Поп фолк звездата Десислава изнесе тази вечер близо 2-часов концерт на сцената на пл. „България“ за празника на Димитровград.

Във вихъра на купона, когато певицата изпълняваше музикалните желания на стотиците си фенове, Десислава си спомни за снимките на един от първите си клипове в града, когато по нейните думи била почти девствена.

Иначе, изпълнителката демонстрира големия си певчески потенциал, като пя за феновете си и фолклор, както и хитове на свои колеги, като „Хабиби“ на Азис.

Концерт

На 1 септември празничната програма продължава с пресъздаване на традиции и вярвания „Извор на живота“ на Светилището на нимфите и Афродита край с. Каснаково от 10:30 часа. От 18 часа в зала „Гросето“ е дискусията „Деиндустриализацията на България“ с участието на акад. Васил Сгурев.

Празничният концерт на Славка Калчева и оркестър „Пловдив“ е на площада от 20:30 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МИТЬО ТУХЛАТА
МИТЬО ТУХЛАТА
01.09.2016 8:43 8:43

ХУБАВ ГЛАС НО ПРАЗНА ГЛАВА И С ТЕЗИ ДЕБЕЛИ УГОЕНИ КОЛЕНЕ СКОРО ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА РЕКЛАМА ЗА КЛАНИЦА ЗА СВИНЕ!

Back to top button