Донка Маргаритова поема временно Математическата до конкурса

Хасково

Досегашният помощник-директор по административно-стопанската дейност в ПМГ „Боян Петканчин“ Донка Маргаритова ще е временно изпълняващ длъжността директор на гимназията до провеждането на конкурс, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалното управление на образованието Иван Панайотов.

До тук се стигна след като от 1 септември досегашният директор на ПМГ Тодорка Милева вече е учител по български език в ГПЧЕ „Асен Златаров“.

Панайотов заяви, че е разговарял с Милева и че учителският колектив е доволен от това, че познат човек от гимназията ще поеме ПМГ. Маргаритова е и учител по информатика.

Както Haskovo.info писа конкурсът се очаква през октомври.

66 коментара

 • Айде сега най-после и Наска Ангелова от общежитието да я пенсионирате, че много стана чакането. Стига е развявала байраците си. Където тъпан чукне и тя първа там, щото няма работа за вършене. Само стои на стола на пом.директора и се чуди каква глупост да измисли за слава и пари. Голяма любов с Колев, ама стига вече.

 • Вие не разбрахте ли че дали е РИО или РУО те нищо не правят. Г-н Панайотов гледа да замаже нещата и да се отърси от проблема. И да има сигнали те се замазват и некадърните-комплексирани директори си правят каквото искат. Все по посредствени хора се назначават за учители защото са угодни на директорите. И какво ……..

 • Донка е бледо копие на некадърната клюкарка и доносничка от СОУ ,,Васил Левски“ Росимира Кехайова – Драганова духовно и нраствено нечистоплътна мислеща себе си за капацитет.

  • Истинската Андреева
   Позволяваш си да пишеш от мое име и то не веднъж.Това явно е висш пилотаж в интриганството,да очерним някой, но от името на друг за да очерним и него.Имай доблестта да излезеш със собственото си име,или писането по сайтовете доставя по-голямо удоволствие и запълва празноти.В една много мъдра книга пише: “ Прости бедните духом,те не знаят какво говорят“

  • За мен това е най- доброто изречение. Според мен това е оригиналната Андреева.

 • Г-Н КОЛЕВ,КОГА ЩЕ ПЕНСИОНИРАТЕ ВАШАТА ГУГУТКА-НАСКА АНГЕЛОВА?НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ВЕЧЕ?

 • В ученически общежития няма срам-там царува дебелоочие,дебилщина и непукизъм.Такава е Наска Ангелова и директора Стайко Колев-те са разрушителите на общежитията.Панайотов час по-скоро трябва да направи проверка там и да се освободи от некадърното им оправление.

 • Стайко Колев бе протеже на кмета ГЕОРГИ Иванов, там отдавна трябваше да влезе икономическа полиция и да разледва далаверите на тоя селски крадец Стайко Колев.

 • Тая Наска „златна“ бе. За нея Колев и в батака влиза. Ма тя две пенсии ли иска, що ли. Всички работят за нея в това общежитие, пък тя се реди само за лаврите и големите пари. Пенсийо, пенсийо…артък фасони, мозък хич.

 • Пенсия, пенсия, ама връзката й с Георги Иванов е много топла, чак пари. Пък Панайотов е скъп приятел и на Колев и на Наска. То затова се и търпи това гугукане. Резилът е пълен отвсякъде. Ама пък да се чака Ангелова да се засрами е все едно от умрял човек писмо да получиш. Работа не се върши, но пък парички доволно се взимат. Панаира е на гърба на другите. Вади им душите за едното нищо. Важно е да е изпъчена на баша. Няма да си хаби патроните на вятъра я. Въздух под налягане е тази пенсионерка. Здраво се е окупирала, ама вече няма накъде.

 • Абе, Панайотов, ти да не си решил да се приземяваш в общежитието за началник, че нещо май се говори за промени в РУО. Затова ли Наска се е разположила като пет пари в кесия и си гледа рахатлъка. Да не ти топли мястото. Кабинетчето си го бива.

 • Какъв срам у Наска Ангелова бе. Тя са курдисва да подмини и баба Цола. Фърчене безмозъчно и големи пари.

 • Пипирудка Наска фъррррррррррвр. Вън от общежитието бе пенсийо. Стига си правила интриги за власт и пари. Не се ли наяде за толкова години команди и пъчене.

 • Ама чи пипирудка тая Наска. Къде кацне цвъка л..на. Пък те на пари стават. Бедна ви е фантазията за колко много пари става въпрос.

 • Вярно е, че има една РОСНА и МИРНА, некадърната клюкарка и доносничка в едно училище – тя тая няма научаване – силно ограничена е като капацитет в главата, духовно и нраствено нечистоплътна мислеща себе си за капацитет също е вярно! За най-малката дреболия говори зад гърба на другите, прави им анализ на поведението, на времето, на приятелствата, на разговорите, на интересите и на всичко което хич не е нейна работа! КЛЮКАРКА ЗЛОБНА е ТАЯ! Истина е!

 • Ооооооо не! Най-големия капацитет по всичко си е Наска – светилото на общежитията. Що пари потроши за фантазиите си и още се напъва, макар че остаря. Пенсията я чака доста отдавна, ма тя гу-гу-гу……. около Колев. Неуморима панаирджийка. Още пари иска, ама не се е озорила за нищо. Всички под ножа за чест и слава на Наска Ангелова. Фалшименто, фалшименто…Как няма да я мразят. Изгони всички, а тя пенсионерката все там. Като няма какво да прави в кабинета си, измисля глупост след глупост…ма само тя си вярва. Чудо на чудесата. Несменяема началничка с работно време от време на време. Ма и тогава не е в час. Много, много тежко болна от грандомания.

 • Абе тая Наска Ангелова от общежитието още ли не е пенсионирана бе. Ми тя остаря там и още май ходи на работа. Ех любов! Ех парички! Ех игрички! Брей край няма тоя цирк!

 • Не е бе. Като пиявица се е впила. Хванала е Колев за …………носа и стиска здраво. Пенсия, ама велика.

 • Ами кой как я нареди. Наска Ангелова е от стара коза яре и знае около кого да се върти, че да не изпусне келепира.

 • Мале, малееееееееее…..Ппенсийо, пенсийо…… Нямаш наяждане бе, Наске. Това да не ти е някоя чужда сватба.

 • .Голяма сватбарка е Наска. То сватба, сватба, ама цял панаир бе. Че няма и свършване.

 • Е де! Стига с тая Наска бе. Тя още ли е в общежитието. Кога най-сетне ще я пенсионирате.

 • Стига, стига, ама не я пенсионират бе. Замаяни са от нея. И Колев и Панайотов. Много сметка има в това. Любовни трепети и парички.

 • То любов, любов……….ама на чужд гръб. За сметка на тези, дето ги изгониха, заради гениалната Наска Ангелова. Не се наяде, не се находи тая фитка остаряла.

 • Ха бре де бре иха ха. Наска първа на хорото. Скача за последно баба Цола. Таз маймуна голям тарикат. Не се дава, ама няма вече накъде. Пенсията отдавна я чака.

 • Така си е, ама тая Наска Ангелова много нахална бе. Изкукурига от мераци на тоя началнически стол. Пенсия не ще и само си гука с Колев.

 • То не би гукане, то не би чудо. Денонощно. Хай стига бе. Ама то ако нямаше парички и разни други благинки, сигурно и гукането щеше да е свършило отдавна.

 • Един змиярник има в града – пълен е с кобри – от директорка, помощнички, администрация до подлогите при новоназначените! Пълна некадърност. Ама оная басната като се разфучи – направо пяна и капе. Защо бе хора вие не и четете мислите и не знаете какво и колко спешно го иска госпожата! Как може тия хора да са толкова недосетливи. В същото време проявите ли инициатива да свършите нещо, което не е наредено следва тирада – вие още си карате по стария ред, едно си знаете, едно си правите . НЯМА УГОДИЯ НА НЕУГОДИМАТА ДИРЕКТОРКА!

 • Театралните изпълнения край нямат. В тях Наска е ненадмината. Добре платената Цола Драгойчева си вее байряка и си гледа кефа. Балтията се бави, че някой я пази здраво в РУО. Панаира не свърши ли бе.

 • И на двете места я пазят началниците, защото е по-нахална и от конска муха. Пък и знае как да се увърта, усвоила го е чудесно през годините, когато все е била начело като управник. Такова самоизтъкване и биене по гърдите, просто не сте видели другаде. Клатене на краката и получаване на големи пари и облаги, докато не се сети за някоя глупост и не погне подчинените си с голямата тояга, за да й свършат работата, а тя само с новия тоалет отпред да се пъчи и да ламти за някоя награда. Отдавна е за пенсия, но за нея законите не важат. Те са само за простосмъртните работяги. Резил. Голям резил тая Наска.

 • На хоризонта се задава нов рекорд в пенсионната система. Батимов не можа. Ха познайте кой конкурира Цола Драгойчева. 🙂

 • Арно, ма тя не ще. Запънала се е Наска като магаре на лед. Доста ора държи за …..носа.: )

 • Как няма да се е запънала, че къде ще има вече за глупостите й такъв гювеч. И то без грам напъване. Всички работеха за госпожата, а парите, облагите и наградите само за нея. ПЕНСИЯ за старост, като на всички останали хора, ама нейната ще е тлъста, тлъста, тлъста… 20 години на началническия пост все за това е „работила“ и се е натискала по всички фронтове.

 • Наистина голямо натискане е било, както само Наска си може. Няма началство ненатиснато. То затова толкоз години държи влага. Ама сега се натиска за титлата „заслужила пенсионерка“. Пенсийо, пенсийо, ептен изкука на стари години.

 • Винаги има как да станеш още по-резил. Фантазията й е така развинтена, че е направо недостижима.

 • Тая Милена да вземе да си ходи, че колектива не може вече да и търпи злобната физиономия и да издържа на нервозното и темпо. Отрови живота на хората тая Бясната!

 • Абе тя и Наска отдавна трябваше да е пенсионерка, ама не се отказва от стола с многото пари, пък и гукането с началника я крепи доста здраво. Резил до резила. Наглост без мярка. Ама някой го позволява. Рибата се вмирисва от главата, а е ясно коя е тлавата в Хасково.

 • Да бе. Цолето е нахална като конска муха. Направо ти взема здравето за нула време, че и пари получава за това. Пенсията гадна вън.

 • Аха. Миризмата й се носи из целия град. Вмириса и околията, ма не й пука. Пенсионерски простотии.

 • Що се хабите да пишете бе хора. Докато има мераклии мъже, ще си има и жени, готови да ги обслужват. Как няма да ги обслужват, като получават срещу услугите си власт, за да си въртят и те личните далавери. Наска си е дебил отвсякъде. Обслужва си началниците и те я обслужват. Парите си текат, майтапите си вървят, пък вие се пънете да показвате резила. Ма резила си гледа рахата и с пълни джобове. Сигурно ви гледа и сеира, щото докато вие си пишете, дебилите съсипват човешки съдби. Пък докато Панайотов и Колев са началници, ще пенсионират Наска на куково лято. Тая метреса се мисли за вечна и си живурка така, както вие дори не сте си мечтали. Кой как я нареди бе. Той закона важи само за обикновените хора, а такива началници обикновено са недосегаеми. Абсолютни мизерници. Дебили, дето през едното ухо им влиза, а през другото излиза. Затова са на власт толкова много години и те, и техните метреси.

 • Такива са. Тя простотията няма свободен ден, особено когато е нахална и нагла.

 • Дай й власт на Наска и й гледай сеира. Такова чудо не се ражда всеки ден. Не бройте труповете, които оставя. Нито пък великите й изпълнения на сцената. 🙂 Те край нямат. 20 години в ОУО като пом.директор не са малко. Има голямо осиране, само пенсиониране няма. Егати серсемлъците. Отврат.

 • Няма отърване от бабата. Тя работи на всички фронтове, щом е за пари и слава. Боклук.

 • БАБО,БАБО ГДЕ ТАКА?ТИЧАМ СТАЙКО ЗА ХРАНА.БАБО НАСЕ,ДОБРЕ ЧЕ Е СТАЙКО КОЛЕВ,ДА ТЕ ХРАНИ И ДА ТЕ ПОИ.ГЮВЕНДИЯ ПРОСТА.ТОВА Е НАСКА АНГЕЛОВА ОТ УЧЕНИЧЕСКИ ОБЩЕЖИТИЯ-ХАСКОВО.ДЕТО САМО СЕ ПЪЧИ И СИ МИСЛИ ЧЕ Е ВЕЧНА.ПРОСТА ПЕНСИЯ И КУКУНДРЕЛА.

 • С нейните тъпи циркаджийски номера става само за панаира, ама селския. Кебапчета, въртележки, интрижки по нощите… Закрила винаги от когото трябва, за да си щрака с пръсти Наска и да прибира парсата. Простотията и наглостта на тая пенсия са безгранични. Мръсните й номера край нямат.

 • Тъй е. Селски панаир отвсякъде. Ама Цола не се плаши от излагация, щото вече няма накъде повече от туй… Тя си е стара чанта, от която вади уж изтъркани номера, ама те все още минават пред коцкарите, начело с големите началници. Абе мераците са вечни.

 • Много добре платена е Цолето. Ама освен парите има и много други екстри. Когато правиш пълно обслужване и тебе те обслужват. 20 години са това бе. Рахат, облаги, селски вечеринки, екскурзии, награди. Къде се тъпан чукне и Наска изтъпанена най-отпред. Строй се, преброй се….Ръкопляскайте бе. Царицата на фалша е пред вас с поредния си номер. Пенсия гадна.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.