Вандали потрошиха бариерата на Ямача за четвърти път, заснеха ги – ВИДЕО

Хасково

За четвърти път вандали повредиха новата бариера на Ямача преди стадион „Хасково“. От общината изпратиха и видеозапис от охранителната камера, на която се вижда вандалския акт.

Haskovo.info припомня, че бариерата бе монтирана в началото на лятото с цел да ограничи движението на автомобили около стадиона, където спортуват хора и се разхождат майки с деца.

Други пък недоволстваха, че бариерата им ограничава достъпа до паркинга пред стадиона, където им е по-удобно да спрат и да се разхождат в парка.

За да спрат вандалите, които трошат бариерата от общината монтираха камера. Нейното захранване обаче също беше срязано. После бе вдигнат стълб с лампа, а камерата преместена на него. Сега тя засне вандалите.

5 коментара

  • егати паянтовата панаирджийска бариера… всичко друго явно е наред в града, онази бариера до билла уж щяха да я махат, ама йок… дупките по пътя и тях ги няма, водата е чиста, абе всичко е наред – радвам се че само тези хулиганщини с бариерата останаха за решаване!

    • Как паянтова ?!? Тя само се огъна. Но имам една забележка, заглавието на статията е изключително подвеждащо. Бариерата не бе „потрошена“.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.