Регион

Извадиха 5000 ментета от Мерцедеса на 26-годишен

4790 ментета и 405 чифта обувки и чехли с логото на защитени търговски марки иззеха свиленградските полицаи.

Ментетата са открити при проверка на Мерцедес, шофиран от 26-годишен пловдивчанин на пътя до с. Момково. В колата с него са пътували още 2 жени и мъж, негови съграждани. В хода на проверката, в товарния отсек на автомобила са открити денкове със стоки, обозначени със знаци на запазени търговски марки без разрешение на правопритежателя.

Стоката е иззета с протокол, работата по случая продължава.

Тютюн и безакцизни цигари конфискуваха полицаи от Хасково и Димитровград. 1,740 кг. нарязан тютюн е намерен при проверка в частен дом на улица „Ястреб” в областния град. Безакцизните 1000 цигари са иззети от димитровградските полицаи, оставени в автомобил Опел, паркиран на улица „Марбас” в града. Съставени са актове.

35-годишна харманлийка е задържана за кражба. Вчера жената проникнала през незаключена врата в частен дом на булевард „Македония” в Харманли и откраднала 1250 лв., 50 турски лири, 70 евро и апарат за кръвно налягане. След подадения сигнал от собственичката на жилището, извършителката е задържана до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Кражба на 300 литра дизел е станала в Димитровград. След отваряне на капачки на резервоари на багер и валяк, паркирани на разклона за село Светлина е откраднато горивото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button