Хасково

КАТ остава без ток на Празника на Хасково, голяма вълна от гастарбайтери на границата

КАТ-Хасково ще остане без ток на Празника на Хасково – 8 септември заради профилактика, която ще продължи до обяд, съобщиха за Haskovo.info от полицията. За периода няма да се обслужват граждани.

От МВР съобщават, че днес са имали технически проблем с информационните си системи, които обслужват граничните пунктове и КАТ. Работата в КАТ-Хасково не е прекъсвана и обслужването на хората върви нормално.

На ГКПП „Капитан Андреево“ е имало срив в системата на Гранична полиция, който е бил отстранен за около час и половина. Митническите системи работят нормално.

Техническият проблем съвпадна с голяма вълна от гастарбайтери, които се връщат от Турция за Западна Европа. Всички 10 платна на вход работят, но въпреки това има големи опашки от чакащи автомобили.

От българска страна на изход също има колона от камиони.

В последния работен ден преди празниците се очакват едни от най-големите опашки по граничните пунктове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фенерджията
Фенерджията
02.09.2016 14:01 14:01

на тях ток не им требе

Турчин
Турчин
02.09.2016 15:31 15:31

Язък,сега какво ще правят Елена с квадратната глава-помакинчето от с.Искра и Прасимира Слончева,ще вземат да заслабнат горките.

Back to top button