Хасково

Велосипеди, пици и торта за втория рожден ден на социален център за деца

Кметът на Хасково Добри Беливанов подари на децата и младежите в ЦНСТ велосипеди за втория рожден ден на центъра, съобщават от пресслужбата на кметството.

В двете къщи се грижат за 24 деца и младежи с увреждания. Градоначалникът благодари на персонала, който се грижи за децата за проявявания ежедневно висок професионализъм и им пожела здраве и повече весели детски усмивки в ежедневието. След предварителна консултация със специалистите в центъра и спрямо нуждите на центъра кметът подари на децата велосипеди.

Директорът на центъра Невена Желязкова изказа своята голяма признателност към ръководството на общината.

Специални гости на празника бяха танцьорите от „Славяни“, които освен, че поздравиха децата с танци им донесоха пици и торта за градинското парти за празника.

На тържеството присъстваха и заместник-кметът Милена Трендафилова, директорът на дирекция Хуманитарни дейности и обслужване на населението Златка Караджова, служители на социални институции и организации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button